82 adet Isuzu Novociti Life midibüsün 23 adedi teslim edildi

82 adet Isuzu Novociti Life midibüsün 23 adedi teslim edildi

Anadolu Isuzu’nun Türkiye’de ürettiği ödüllü midibüsü Isuzu Novociti Life’nin teslimatları hız kesmeden devam ediyor. Toplu ulaşıma farklı boyut getiren Anadolu Isuzu, şimdi de Hatay-Antakya arasında konforlu ve modern araçlarıyla hizmet verecek.

Anadolu Isuzu, yurt içinde Bingöl, Afyonkarahisar ve Sivas’a gerçekleştirdiği yüksek adetli teslimatlardan sonra şimdi de Hatay halkının konforlu ve güvenli yolculuk yapması için 82 adet Isuzu Novociti Life’yi teslim ediyor. Ulaşım ağını Ekim ayı sonuna kadar modern Isuzu midibüslerle yenileyecek olan Hatay, ilk 23 aracını 6 Eylül tarihinde Serinyol Minibüscüler Kooperatifi’yle teslim aldı.

Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Muhammed İkbal Polat, Hatay Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Şube Müdürü Süleyman Barış Süner, Serinyol Kooperatif Başkanı Abdullah Bereket, Hatay Şoförler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nurettin Koyun ve Isuzu Öztopraklar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vedi Öztoprak’ın katıldığı törende bir konuşma yapan Anadolu Isuzu Satış Direktörü Yusuf Teoman, “Bugün Hatay halkının daha konforlu ve güvenli yolculuk yapmasını sağlayacak Isuzu Novociti Life araçlarımızın teslimat töreni için toplanmış bulunuyoruz. Serinyol Minibüscüler Kooperatifine ve diğer tüm Isuzu tercih eden Hatay kooperatiflerine, Isuzu markasını tercih ettikleri için teşekkür ederim. Sınıfının en yeni, en konforlu, en güvenli ve en performanslı aracı olan, aynı zamanda yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın da ulaşımda kendilerini daha rahat hissetmelerini sağlayan ödüllü midibüsümüz Isuzu Novociti Life’tan 23 adetlik bir teslimat gerçekleştiriyoruz” dedi.

Serinyol Minibüscüler Kooperatifi'nin teslim aldığı 23 adet Isuzu Novociti Life midibüs Serinyol – Antakya arasında hizmet verirken, geri kalan 59 araç ise Ekim ayı sonuna kadar Hatay’daki çeşitli ilçe ve beldelerde hizmete başlayacak.

Etiketler :