85 bin kişi oyladı “En İyi Off-Road Lastiği” seçildi

85 bin kişi oyladı “En İyi Off-Road Lastiği” seçildi

Goodyear, en çok okunan Alman dergilerinden biri olan 'Off Road' tarafından verilen, okurların seçimi ödülündeki liderliğini bu yıl da bırakmadı. Üst üste dördünce kez, Goodyear’ın Wrangler DuraTrac lastiği “Çekiş Lastikleri” kategorisinde en iyi off-road lastiği seçildi. Okurların 10 rakip arasında seçimlerini yaptığı yarışmada oyların yaklaşık yüzde 28'ini Goodyear lastiği alırken, ardından gelen lastik markası oyların yaklaşık yüzde 20'sini alabildi.

2016 Off Road ödülleri oylamasına 85.000'inin üzerinde okur katıldı. Okurlar, 12 kategorideki en popüler off-road araçlarının yanı sıra en iyi çekişe sahip lastiğini de seçti.

Goodyear DACH Direktörü Juergen Titz konuyla ilgili yaptığı açıklamada,  “Bu saygın ödül, Goodyear Wrangler DuraTrac'ın üstün performansının somut bir kanıtı olarak öne çıkıyor. Yılın en iyi off-road lastiği ödülünü kazanmak bizim için çok önemli. Çünkü bu ödül, konuya dair geniş bir bilgiye sahip okurların oylarıyla belirleniyor" dedi.

Goodyear Wrangler DuraTrac zorlu arazi koşullarında kullanılmak üzere geliştirilmiş, off-road araçlarına mükemmel sürüş hakimiyeti sağlayan bir lastik olarak dikkat çekiyor. Okurların seçimiyle belirlenen ödül, 'Off Road' dergisi tarafından 1982 yılından bu yana gerçekleşirken, en iyi çekişe sahip lastik ödülü 2013 yılından bu yana veriliyor. 

Etiketler :