90 bin oy kullanılarak "Ayın Kaptan Şoförleri" belirlendi

90 bin oy kullanılarak "Ayın Kaptan Şoförleri" belirlendi

Kaptanlar Kulübü'nün organize ettiği 90 bin oyun kullanılarak seçilen Ayın Kaptan Şoförü ödülleri sahiplerini buldu. Törende ayrıca Hankook Lastikleri’nin G.Koreli Genel Müdürü Hyung-Jo Sohn’a, sektöre ve otobüs kaptanlığı bölümüne katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi. Sohn, Ulaştırma Platformu’nun etkinliklerini ve otobüs kaptanlığı bölümünü sektör için değerli ve önemli bulduklarını, bu plaketi almaktan da çok memnun olduklarını dile...

Kaptanlar Kulübü'nün organize ettiği 90 bin oyun kullanılarak seçilen Ayın Kaptan Şoförü ödülleri sahiplerini buldu. Törende ayrıca Hankook Lastikleri’nin G.Koreli Genel Müdürü Hyung-Jo Sohn’a, sektöre ve otobüs kaptanlığı bölümüne katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi. Sohn, Ulaştırma Platformu’nun etkinliklerini ve otobüs kaptanlığı bölümünü sektör için değerli ve önemli bulduklarını, bu plaketi almaktan da çok memnun olduklarını dile getirdi.

Hankook Şehirlerarası, Isuzu Turizm, Temsa Kentiçi ve Servis Ayın Kaptan Şoförleri olmak üzere toplam 4 kategoride Ayın Kaptan Şoförü ödülleri verildi. Ödül alan kaptanlar şu isimlerden oluşuyor:

Hankook Şehirlerarası Ayın Kaptan Şoförü Ödülü Alanlar:

Ömer Akdağ – Astor

Aslan Arpa – Mis Amasya Tur

Uğur Şengün – İstanbul Seyahat

Isuzu Turizm Ayın Kaptan Şoförü Ödülü Alanlar:

Uğur Kayabaşı – Aleyna Turizm

Öner Töre – Akçağlayan

Mehmet Akduruk – Dreams Tur

Temsa Şehiriçi Ayın Kaptan Şoförü Ödülü Alanlar:

Ergün Tayap – İETT

Erhan Keskin – İETT

İsrafil Karaoğlu – İETT

Servis Ayın Kaptan Şoförü Ödülü Alanlar:

Barış Aydındağ – Tursan

Mesut Ölmez – Ölmez Tur

Nurettin Can – Gürsel Turizm

Etiketler :