900 adet otobüsten oluşan filosuna 12 adet Tourismo kattı

900 adet otobüsten oluşan filosuna 12 adet Tourismo kattı

Mercedes-Benz Türk ve Kâmil Koç 12 adet Mercedes-Benz Tourismo’nun teslimat töreni için Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde bir araya geldiler.Türkiye’nin ilk karayolu yolcu taşıma şirketi olan Kâmil Koç, bugün 900 araçlık filosuyla, 40 ilde 550 satış noktasında yurt içi ve dışı yolcu taşımacılığı alanında hizmet veriyor. Araçlarının yolcu güvenliğini ve konforuna yıllardır önemli yatırımlar yapan Kamil Koç, filosunu Mercedes-Benz Tourismo otobüsleri...

Mercedes-Benz Türk ve Kâmil Koç 12 adet Mercedes-Benz Tourismo’nun teslimat töreni için Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde bir araya geldiler.

Türkiye’nin ilk karayolu yolcu taşıma şirketi olan Kâmil Koç, bugün 900 araçlık filosuyla, 40 ilde 550 satış noktasında yurt içi ve dışı yolcu taşımacılığı alanında hizmet veriyor. Araçlarının yolcu güvenliğini ve konforuna yıllardır önemli yatırımlar yapan Kamil Koç, filosunu Mercedes-Benz Tourismo otobüsleri ile büyütüyor. Kâmil Koç, bu alım ile filosundaki daha çevreci Euro 6 araç sayısını da 300 adede çıkardı.

Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde düzenlenen teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu, Otobüs Filo Satış Sorumlusu Göksel Aslan, Mercedes-Benz Finansal Hizmetler Satış Finansmanı Koordinatörü Kemal Üşenmez, Koluman Motorlu Araçlar Otobüs Satış Müdürü İbrahim Önder Gökçe, Koluman Gaziantep Satış Müdürü Fevzi Kaplan, Kâmil Koç Otobüsleri Genel Müdürü Cengiz Doğan, Operasyon Direktörü Çağatay Kepek, Mali İşler Direktörü Ömer Faik Ünsal, Özmal Filo Müdürü Ömer Tunca ve Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Hakan Al katıldılar.

Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, tören sırasında yaptığı konuşmada “50.yılımızı kutladığımız bu senede uzun yıllardır iş ortağımız olan Kâmil Koç’un yeni yatırımlarında bir kez daha bizleri tercih etmeleri bizi çok mutlu etti. Düşük maliyet, yüksek performansla filoların tercihi olmaya devam eden Mercedes-Benz Tourismo 16 RHD 2+1 otobüslerin verimliliklerine olan güvenleri ve tercihleri için teşekkür ederiz. Bu satışta emeği geçen değerli bayilerimiz Koluman Motorlu Araçlar İstanbul ve Gaziantep’e, Mercedes-Benz Türk Finansal Hizmetler, BusStore yetkilileri ve özellikle Oytun Balıkçıoğlu’na gösterdikleri çaba ve destek için ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Kâmil Koç Otobüsleri Genel Müdürü Cengiz Doğan ise, törende yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Bu yıl geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi önemli sayıda otobüs yatırımı yaptık. Yılın son çeyreğinde Mercedes ile yaptığımız araç alım anlaşmasının da bu kapsamda daha önceden planlanmış bir yatırım olduğunu söyleyebilirim. Şirketimiz son yıllarda sektör ortalamasının üstünde bir büyüme performansı göstererek önemli bir başarıya imza attı. Yolcularımızdan gelen talep ve beklentileri karşılamak ve bu büyümeyi sürekli kılmak için filo büyütme ve gençleştirme operasyonunu sürdürmeye önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Etiketler :