Adıyaman Kahta Petrol Turizm filosunu TEMSA otobüslerle güçlendirdi

Adıyaman Kahta Petrol Turizm filosunu TEMSA otobüslerle güçlendirdi

21 yıldır şehirlerarası karayolu yolcu taşımacılığı alanında hizmet veren Adıyaman Kahta Petrol Turizm, 2 adet TEMSA Maraton’u filosuna kattı. Yaz sezonu öncesinde 2+1 koltuklu 4 adet daha TEMSA Maraton yatırımı yapmayı planladıklarını ifade eden firma sahibi Salih Beyazyıldız, “Sezon beklediğimiz ölçüde iyi giderse bu yatırımı 10’a tamamlamayı düşünüyoruz” dedi.

TEMSA son olarak, 21 yıldır şehirlerarası karayolu yolcu taşımacılığı alanında hizmet veren Adıyaman Kahta Petrol Turizm ile yeni bir satış anlaşması imzaladı. Bu kapsamda Adıyaman Kahta Petrol Turizm, 2 adet TEMSA Maraton’u filosuna kattı. Araçların teslim töreni, İstanbul Otogarı’ndaki TEMSA merkezinde, Adıyaman Kahta Petrol Turizm sahibi Salih Beyazyıldız, çocukları Okan ve Hivan Beyazyıldız, firma çalışanları, Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci ve Antoto İstanbul Otobüs Satış Müdürü Şafak Kıyar’ın katılımıyla gerçekleşti. 

2 MARATON ALDI, 4 TANE DAHA ALACAK

Yılın ilk yatırımının startını 2 adet Temsa Maraton ile verdiklerini belirten Adıyaman Kahta Petrol Turizm sahibi Salih Beyazyıldız, “Şu anda filomuzda 4 adet 2+1 otobüs var. Tüm filoyu 2+1 araçlara dönüştüreceğiz. 4 adet daha TEMSA yatırım planımız daha var. Sezon beklediğimiz gibi giderse de yeni yatırım sayısı 10’a çıkacak. TEMSA yatırım tercihinde en öne çıkan unsurlar yerli marka olması, rahatlık ve konfor düzeyinin üst düzeyde olması oldu. Satış sonrası hizmetlerden de büyük memnuniyet duyuyoruz. Filomuzda bulunan Maraton ve Safir araçlarından performansından da memnunuz. Bagaj kapasitesinin de genişliği de bizim tercihimizde önemli bir etken” dedi.

TEMSA TERCİHİ BİZE MUTLULUK VERİYOR

TEMSA Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci de yaptığı açıklamada, “Adıyaman Kahta Petrol Turizm firma sahibi Sayın Salih Beyazyıldız’ın Temsa markasını tercih etmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Firmada halen 1 adet Maraton ve 1 adet TEMSA Safir aracımız hizmet veriyor. Bu iki Maraton ile TEMSA marka araç sayısı 4’e çıkacak. Yaz sezonu öncesine yönelik 4 adetlik bir yatırım için görüşmelerimiz sürüyor. Sezon öncesinde araçları teslim etmeyi planlıyoruz. Yeni Maraton araçlarımız Kahta Petrol Turizm’e hayırlı, uğurlu olsun” dedi. 
TEMSA Maraton araçlar törenin ardından İstanbul Otogarı’nda tur attı.

Etiketler :