Ağır Nakliyeciler Derneği’nin Yönetim Kurulu Belli Oldu

Ağır Nakliyeciler Derneği’nin Yönetim Kurulu Belli Oldu

AND, 1. Olağan Genel Kurul toplantısını 1 Nisan’da Greenpark Otel’de gerçekleştirdi. Tamer Erdoğan, Genel Kurul’da oy birliği ile Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi. Toplantıya, Karayolları Genel Müdürlüğü Ulaştırma Güvenliği ve Kontrol Şube Müdürü H. Hüsnü İlgün de katıldı.

26 Kasım 2016 tarihinde 13 kurucu üyenin bir araya gelmesi ile kurulan Ağır Nakliyeciler Derneği (AND), 1 Nisan’da 1. Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Yönetim Kurulu Başkanlığına Seçilen Tamer Erdoğan, derneğin geçmiş dönem faaliyetlerinden bahsetti.  

AND Başkanı Tamer Erdoğan konuşmasında şu ana kadar olan faaliyetlerden bahsederek şunları söyledi: "İlk çalışmalarımıza 2014 yılında UND çatısı altında Özel Yükler Çalışma Grubu olarak başladık. Karayolları Genel Müdürlüğü ve Karayolları Düzenleme Genel Müdürlüğü ’nün de katıldıkları toplantılar yaptık.  Kadir Has Üniversitesi ile birlikte ‘Ağır ve Havaleli Yük Taşımacılığı’ yönetmelik çalışması yaptık. Bu çalışmamıza UND ve VİNÇDER destek verdiler. Yine bu çalışma kapsamında, 3 -12 Şubat 2015 Tarihinde Karayolları Genel Müdürlüğü’nden katılan 5 kişilik bir Heyet ile birlikte Almanya Karayolları-Hollanda Karayolları ve Faymonville fabrikasını ziyaret ettik. 23 Şubat 2015 tarihinde bu ülkelerden toplanan tüm bilgiler çevrilerek rapor haline getirildi ve KGM’ye sunduk. 21 Mart 2015 tarihinde Kadir Has Üniversitesi – UND ve Vinçder’in katılımları ile bir Çalıştay gerçekleştirdik.12 Nisan 2016 tarihinde Yönetmelik Taslağımızı Karayolları Genel Müdürlüğü’ne teslim ettik. Derneğin kuruluşunu gerçekleştirdikten sonra 16 Aralık 2016 tarihinde ise ICA ile Üçüncü Köprü geçişleri hakkında toplantı yaptık. 22 Mart 2017 tarihinde yönetmelik çalışmalarının durumunu konuşmak üzere Trafik Güvenliği Dairesi Başkanı Gençağa Karakaş ile görüşme gerçekleştirdik. 29 Mart 2017 tarihinde İşletmeler Daire Başkanı Enver İskurt ile otoyollara giriş ve 3. Köprü geçişleri hakkında görüşmeler gerçekleştirdik. Aslında sektör olarak, dernek olmadan önce birçok faaliyet gerçekleştirmiştik. Derneğimizi kurduktan sonra bu faaliyetleri kaldığımız yerden, AND çatısı altında yapmaya devam ettik."

AND’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU ASİL

  1. Tamer Erdoğan
  2. Samet Gürsü
  3. Selçuk Görmezoğlu
  4. Yasin Bayraktar
  5. Eyüp Ekin

YÖNETİM KURULU YEDEK

  1. Rasim Özyurt
  2. Muharrem Canlı
  3. Fevzi Zafer
  4. Zihni Yıldırım
  5. Kemal Küçük

DENETLEME KURULU ASİL

  1. Filiz Bozat
  2. Ferdi Budak
  3. Muhammet Küçük

DENETLEME KURULU YEDEK

  1. Ömür Medetoğlu
  2. Mustafa Baş
  3. Ercan Gündüz

Etiketler :