Allison, tam otomatik şanzımanlarını IDEF’te sergileyecek

Allison, tam otomatik şanzımanlarını IDEF’te sergileyecek

Allison, dünyanın dört bir yanındaki askeri filolarda üstün performans sunan Askeri Seri™ ve Özel Seri™ tam otomatik şanzımanlarını IDEF’te sergileyecek.

Allison tam otomatik şanzımanlar, üstün güvenilirlik ve dayanıklılıkları, araç performansını en üst düzeye çıkartan, kritik operasyonlara hazır özellikleri ile tüm dünyada askeri birliklerin tercihi oluyor. Savunma alanındaki zorlu görevlerin talepleri doğrultusunda lider Türk araç üreticileri de hafif, orta ve ağır hizmet, tekerlekli ve paletli askeri araçları için Allison şanzımanlara güveniyor. 

1946’dan bu yana askeri araçlar için tahrik çözümleri tasarlayarak üreten Allison Transmission, 30 Nisan – 03 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek 14’üncü Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı IDEF 2019’da mevcut ve yeni geliştirilen son ürün ve teknolojilerini sergileyecek. Allison 3000 serisi tam otomatik şanzıman da stantta görülebilecek. (İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, Salon 3 - Stant 324C)

Zorlu görev döngülerinde dayanıklılığı ile ön plana çıkan Allison’un sürücü dostu performansı ve Kesintisiz Güç TeknolojisiTM başta güç aktarma organları olmak üzere askeri araçlardaki yıpranma ve aşınmayı azaltıyor. Ayrıca Allison şanzımanlar, en kritik anlarda araç kullanırken karşılaşılan fiziksel güçlükleri azaltarak sürücülerin görevlerine daha fazla odaklanabilmelerini sağlıyor. 

Allison tam otomatik şanzımanlar, savunma alanındaki uygulamalar için yüksek tork oranları ve artan brüt araç ağırlığı kapasitesi sunuyor. Geliştirilmiş elektronik kontrolleri ile birleştirildiğinde bu özellik eğim, bölge ve hava koşulları fark etmeksizin en iyi araç performansı ve kontrolünü sağlayarak yüksek beygir gücüne sahip motorların performansını en iyi seviyeye taşıyor. Allison tam otomatik şanzımanlar, yokuşlu ve yumuşak zeminli arazilerde tırmanma kabiliyeti ve araç kalkışı açısından rakipsiz üstünlüğü ile ön plana çıkıyor. 

Allison şanzımanlar, daha hızlı kalkış, mükemmel kontrol, daha iyi manevra kabiliyeti ve aktarma organlarında üstün koruma sağlamak için doğru zamanda doğru vites değişimini gerçekleştiriyor. Allison ile tekerleklere iletilen kesintisiz güç ve artırılmış tork, sarsıntısız ve daha hızlı ivmelenme sağlayarak askeri birlikler için bekledikleri gücü sağlıyor.

Türkiye’nin en büyük, global platformda en kapsamlı beş savunma sanayi fuarından biri olan IDEF’de Allison standının yanı sıra ziyaretçiler, pek çok araç üreticisi standında Allison donanımlı askeri araçları inceleyebilecek. BMC, Nurol Makina, Otokar, Katmerciler ve Isuzu gibi lider Türk araç üreticileri de Allison tam otomatik şanzıman donanımlı araçlarını fuarda sergileyecek. 

Etiketler :