Anadolu Isuzu, Edirne’ye 50 adet Novociti teslim etti

Anadolu Isuzu, Edirne’ye 50 adet Novociti teslim etti

Anadolu Isuzu, Edirne Toplu Ulaşım Sistemi’ne (ETUS) 50 adet Novociti midibüs teslim etti. Edirne’de gerçekleştirilen teslimat törenine Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Anadolu Isuzu Pazarlama ve Satış Direktörü Fatih Tamay, ETUS Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Geyik, Edirne Milletvekili Erdin Bircan, ÇETAŞ yetkilileri ve çok sayıda Edirneli katıldı.FATİH TAMAY: “EDİRNE’NİN TOPLU ULAŞIMDA TÜRKİYE’YE ÖNCÜLÜK EDİYOR”Törende bir konuşma yapan Anadolu Isuzu...

Anadolu Isuzu, Edirne Toplu Ulaşım Sistemi’ne (ETUS) 50 adet Novociti midibüs teslim etti. Edirne’de gerçekleştirilen teslimat törenine Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Anadolu Isuzu Pazarlama ve Satış Direktörü Fatih Tamay, ETUS Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Geyik, Edirne Milletvekili Erdin Bircan, ÇETAŞ yetkilileri ve çok sayıda Edirneli katıldı.

FATİH TAMAY: “EDİRNE’NİN TOPLU ULAŞIMDA TÜRKİYE’YE ÖNCÜLÜK EDİYOR”

Törende bir konuşma yapan Anadolu Isuzu Pazarlama ve Satış Direktörü Fatih Tamay, Türkiye’nin çok önemli bir dönemden geçtiğini ve bu dönemde konuşmak değil, iş yapmak gerektiğini söyledi. Türkiye’deki tüm insanlara çok önemli görevler düştüğünü söyleyen Fatih Tamay, çalışmak gerektiğini vurguladı.

Anadolu Isuzu olarak, Türkiye’nin en iyi toplu taşıma organizasyonuna sahip olan Edirne’ye 50 adet araç teslim etmekten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Tamay, bu önemli projede kendilerini tercih ettikleri için Edirneliler’e teşekkür etti. Tamay, Edirne’nin toplu ulaşımda Türkiye’ye öncülük ettiğini vurguladı.

RECEP GÜRKAN: “BU KENTİ ORTAK AKIL İLE YÖNETMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da yaptığı konuşmada,  “Bugün Edirne toplu ulaşım sistemi için yeni bir başlangıç, yeni bir milat. Bu kenti ortak akıl ile yönetmeye çalışıyoruz. 234 adet midibüs araçla Edirne’nin toplu taşıma hizmetini sürdürüyoruz. Günde 60 bin yolcu taşınıyor. Türkiye’de ilk defa mesafeye göre ücretlendirmeyi ve 24 saat kesintisiz toplu ulaşım sistemini biz devreye aldık” dedi.

HAKAN GEYİK: “50 YILDIR EDİRNE HALKINA EN İYİ HİZMETİ VERMEYE ÇALIŞIYORUZ”

ETUS Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Geyik ise konuşmasında ETUS’un bünyesine geçtiğimiz günlerde 2 tane bayan şoför dahil ettiklerini ve bayan şoför sayısını artırmaya devam edeceklerini kaydetti. ETUS’un mesafeye göre ücretlendirmeyi Türkiye’de ilk defa hizmete aldığını kaydeden Geyik, 24 saat kesintisiz toplu taşıma hizmeti verdiklerini sözlerine ekledi. Yolcuların toplu taşımada gördükleri aksaklıkları kurdukları whatsapp hattı ile kendilerine ulaştırdıklarını belirten Geyik, 50 yıldır Edirne halkına en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını söyledi.

Etiketler :