Anadolu Isuzu, en büyük midibüs ihracatını gerçekleştirmeye hazırlanıyor

Anadolu Isuzu, en büyük midibüs ihracatını gerçekleştirmeye hazırlanıyor

Anadolu Isuzu, Türkiye’de kısa sürede büyük başarılara imza atan midibüsü Isuzu Novociti Life ile ihracat pazarlarında da aktif rol oynamaya devam ediyor. Polonya, İtalya, Yunanistan ve Fransa’dan sonra Gürcistan’ın Tiflis Belediyesi’ne yüksek adetli araç satışı gerçekleştiren Anadolu Isuzu, Tiflis Belediye Başkanı Kakha Kaladze’yi fabrikasında ağırladı.

Anadolu Isuzu Ar-Ge merkezinde Türk mühendisler tarafından geliştirilen ve Anadolu Isuzu’nun Fabrikasında üretilen Isuzu Novociti Life, ihracat pazarlarındaki varlığını gün geçtikçe daha da artırıyor. Polonya, İtalya, Yunanistan ve Fransa’dan sonra Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te de hizmet vermeye başlayacak olan Isuzu Novociti Life, Ağustos ayında başlayacak teslimatlarla birlikte tek seferde Türk otomotiv tarihinin en yüksek adetli midibüs ihracatına imzasını atmış olacak. Tiflis şehrinde kullanılacak Isuzu Novociti Life araçları üretim aşamasında incelemek isteyen eski Milan Futbol takımı oyuncusu ve yeni Tiflis Belediye Başkanı Kakha Kaladze, 24 Temmuz 2019’da Isuzu Fabrikasına yaptığı ziyarette araçları yakından görerek beğenilerini iletti.

Tiflis Belediyesine ait Tbilisi Transport Company’nin açtığı ihaleyi kazanan Anadolu Isuzu, toplam değeri 16.9 milyon Euro tutarındaki toplu ulaşım ihalesiyle Türk otomotiv tarihinde bir ilki başararak ihracat pazarlarındaki en yüksek adetli midibüs ihracatına imzasını atmış olacak. İlk olarak 2019 yılının Ağustos ayında başlayacak olan teslimatlar, yılsonuna kadar Anadolu Isuzu Gürcistan distribütörü GT Group LLC’ye gönderilecek ikiyüz adedi aşkın araçla tamamlanmış olacak.

Etiketler :