Anadolu Isuzu’dan Erzincan’a 10 adet Novo Citi

Anadolu Isuzu’dan Erzincan’a 10 adet Novo Citi

Erzincan’ın şehir içi ulaşımını sağlayan “Erzincan Kent İçi Ulaşım A.Ş.” yeni ve modern ulaşım araçları Isuzu Novo Citi ve Novo Citi Life araçlarını 18 Haziran tarihinde Erzincan Belediye Binası önünde düzenlenen törenle teslim aldı.

Türkiye’de üretilen ve dünyanın birçok ülkesine ihraç edilen Isuzu Novociti Life, şimdi de Erzincan halkının konforlu ve güvenli ulaşımını sağlamaya hazırlanıyor. Erzincan Belediye Binası önünde düzenlenen törende 8 adet 8 metre uzunluğunda Novo Citi Life MT ve 2 adet 7.5 metre uzunluğa sahip Novo Citi araç teslim edildi.

Anadolu Isuzu’nun yetkili satış bayisi Öztopraklar Otomotiv aracılığıyla gerçekleşen satışın teslimat töreninde Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan belediyesi yetkilileri, Erzincan Kent İçi Ulaşım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, Ulaşım Hizmetleri Yöneticisi Mehmet Polat, Erzincan Şoförler Otomobilciler Odası Başkanı Bedir Limon ve Anadolu Isuzu yetkilileri katılımda bulundu.

Anadolu Isuzu Satış Direktörü Yusuf Teoman,Sınıfının en ekonomik, en konforlu, en güvenli ve en performanslı aracı olan, aynı zamanda yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın da ulaşımda kendilerini daha rahat hissetmelerini sağlayan uluslararası ödüllü Isuzu Alçak tabanlı Novociti Life’tan 8 adet ve Novo Citi’den 2 adetin teslimatını gerçekleştiriyoruz. Ülkemizde, işçilerimizin emeğiyle üretilen ve Erzincan halkının hizmetine sunulacak olan modern toplu taşıma araçlarımızın uzun yıllar bu güzel şehrin insanlarını taşıyacak olmasından dolayı ayrı bir mutluluk duyuyoruz. Erzincan halkının konforlu ve güvenli ulaşımı için Isuzu’yu tercih eden Kent İçi Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Albayrak ve ekibine, satışın gerçekleşmesini sağlayan yetklili satıcımız Öztopraklar’a ve araçlarımızın performansının devamlılığını sağlayacak olan Erimsan’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Etiketler :