Antalyalı mermerci CGM, tercihini  Iveco Trakker’dan yana kullandı

Antalyalı mermerci CGM, tercihini Iveco Trakker’dan yana kullandı

Günlas Otomotiv, Antalya bölgenin önemli mermer firmalarından olan CGM Mermer’in filosuna Iveco Trakker 6x4 500 Beygir çift çeker kamyon teslim etti. Yapılan teslimat töreninde  CGM Mermer Genel Müdürü Süleyman Kantar, Şirket Müdürü Deniz Gümüşlü, Saha Müdürü Serdar Gökçe ve Günlas Otomotiv Ağır Vasıta Satış Müdürü Önder Gezmez katıldı.Teslimat töreninde CGM Mermer Saha Müdürü  Serdar Gökçe, “Mermer sektöründe bulunmamızdan kaynaklı sağlam, dayanıklı...

Günlas Otomotiv, Antalya bölgenin önemli mermer firmalarından olan CGM Mermer’in filosuna Iveco Trakker 6x4 500 Beygir çift çeker kamyon teslim etti. Yapılan teslimat töreninde  CGM Mermer Genel Müdürü Süleyman Kantar, Şirket Müdürü Deniz Gümüşlü, Saha Müdürü Serdar Gökçe ve Günlas Otomotiv Ağır Vasıta Satış Müdürü Önder Gezmez katıldı.

Teslimat töreninde CGM Mermer Saha Müdürü  Serdar Gökçe, Mermer sektöründe bulunmamızdan kaynaklı sağlam, dayanıklı ve sorunsuz ekipmanlara ihtiyacımız bulunmaktadır. Şantiye sahasında bu tip ekipmanlar hem operasyonunun hızlılığı hem de verimli çalışmamızda büyük rol oynamaktadır. Yapmış olduğumuz araştırmada bu tip özellikleri barındıran IVECO markasıyla yolumuza devam etme kararı aldık. Çevremizde bir çok şantiyede Iveco markası kendini zaten ispatlamış durumda. O yüzden karar verirken çokta zorlanmadık” dedi.

Günlas Otomotiv adına bir açıklama yapan Iveco Ağır Vasıta Satış Müdürü Önder Gezmez de CGM Mermer’in Iveco markasını tercih etmesinden dolayı çok mutlu oldukları, yatırımlarının hayırlı olmasını diledi. 

Etiketler :