Arkas, İtalya’da zirveye oynuyor

Arkas, İtalya’da zirveye oynuyor

İtalya’da yayınlanan ve alanında önemli bir denizcilik yayını olan “Ship2Shore”, geçtiğimiz şubat ayında İtalya’nın “en büyük” acentelerini açıkladı. Şirketlerin finansal verilerini değerlendirme konusunda uzmanlaşmış bir web şirketi olan Leanus’dan alınan bilgilere göre, finansal veri ve analizlere dayalı olarak gerçekleştirilen seçimlerde Arkas Italia ikinci sırada yer aldı.2007’de Cenova’da kurulan Arkas İtalya, 2010 yılından itibaren yola Fratelli...

İtalya’da yayınlanan ve alanında önemli bir denizcilik yayını olan “Ship2Shore”, geçtiğimiz şubat ayında İtalya’nın “en büyük” acentelerini açıkladı. Şirketlerin finansal verilerini değerlendirme konusunda uzmanlaşmış bir web şirketi olan Leanus’dan alınan bilgilere göre, finansal veri ve analizlere dayalı olarak gerçekleştirilen seçimlerde Arkas Italia ikinci sırada yer aldı.

2007’de Cenova’da kurulan Arkas İtalya, 2010 yılından itibaren yola Fratelli Cosulich S.P.A ortaklığıyla devam etti. Böylece şirketin İtalya limanlarından Akdeniz’e yapılan taşımalardaki faaliyetleri artırılmış oldu.

Cenova, Napoli ve Venedik’te üç ofisi bulunan Arkas İtalia, geniş hizmet ağı ile İtalya’da Adriyatik Denizi’nden Tiren Denizi’ne, güneyden kuzeye, Akdeniz, Karadeniz ve Batı Afrika’daki tüm ana limanlara düzenli olarak kısa aktarma süreli servis sunuyor.

Arkas Italia, kara terminalleri ve nakliye firmaları ile olan güçlü bağları sayesinde, yılda 25 binden fazla tır yüklemesi ile müşterilerine kapsamlı lojistik çözümleri sunmaya devam ediyor. Arkas Line’nın acenteliğini yapan Arkas Italia’nın hizmet verdiği servisler arasında; İtalya-Türkiye Servisi, Great Pendulum Doğu Servisi, Great Pendulum Batı Servisi, Adriatik Servisi, İtalya-Cezayir Servisi, Batı İtalya-Libya Servisi ve Batı Afrika Servisi yer alıyor.

Etiketler :