Arkas Line’ın Batı Afrika Servisi büyüyor

Arkas Line’ın Batı Afrika Servisi büyüyor

Arkas Line, yeni gemi paylaşım anlaşmaları’nın (Vessel Sharing Agreement) yanı sıra kapasite artırımı ile de Batı Afrika Servisi’nin (WAS) kapsamını genişletiyor.Arkas Line, Hapag-LLyod ve CMA CGM ile yapılacak yeni gemi paylaşım anlaşmaları kapsamında kapasitesini artırırken mevcut rotasını da güncelliyor.  25 Ağustos itibariyle Batı Afrika Servisi’ndeki dört gemiden biri olacak 4.250 TEU kapasiteye sahip Arkas Afrika adlı gemi ile servis vermeye başlayacak....

Arkas Line, yeni gemi paylaşım anlaşmaları’nın (Vessel Sharing Agreement) yanı sıra kapasite artırımı ile de Batı Afrika Servisi’nin (WAS) kapsamını genişletiyor.

Arkas Line, Hapag-LLyod ve CMA CGM ile yapılacak yeni gemi paylaşım anlaşmaları kapsamında kapasitesini artırırken mevcut rotasını da güncelliyor.  25 Ağustos itibariyle Batı Afrika Servisi’ndeki dört gemiden biri olacak 4.250 TEU kapasiteye sahip Arkas Afrika adlı gemi ile servis vermeye başlayacak. Arkas Line, Batı Afrika Servisi’nde tarihinde ilk defa Benin’in Cotonou şehrine de uğrak yapacak, diğer yandan Apapa uğrağını da yeniden rotaya katmış olacak.

Arkas Line Karadeniz ve Akdeniz’i  Afrika’ya bağlayan kilit liman olan Tangier’deki güçlü feeder ağı sayesinde WAS ve EAS servisleriyle Karadeniz ve Akdeniz’e taşımaları Tangier’den gerçekleştirmeyi planlıyor.

Batı Afrika Servisi (WAS) Rotası

Tangier – Algeciras – Cotonou – Apapa – Tincan – Tema – Tangier

Arkas Line Avrupa Afrika rotasında yeniden gemi işletecek

Yeni gelişmeler ve ek kapasite gerekliliklerini dikkate alan Arkas Line, Hapag-Lloyd ile imzalanacak yeni gemi paylaşım anlaşması ile Avrupa Afrika Servisi (EAS) rotasında yeniden gemi işletmeye hazırlanıyor.

Arkas Line, servisteki beş gemiden biri olan ve 4 Eylül tarihinde çalışmaya başlayacak 2.478 TEU kapasiteli “M/V Vivien A” ile hizmet vermeyi planlıyor.

Avrupa Afrika Servisi (EAS) Rotası

Antwerp – Hamburg – Tangier – Kazablanka - Dakar - Tema –

Abidjan – Tangier – Antwerp

Etiketler :