“Artık treylerinizde ne kadar alan dolu ya da boş bileceksiniz”

“Artık treylerinizde ne kadar alan dolu ya da boş bileceksiniz”

Krone Uluslararası İhracat Direktörü Andreas Völker, “Treylerde kaç cm3’lük alan dolu ya da boş olduğunu Krone’nin geliştirdiği bu sistem sayesinde tespit edilebiliyor. Geliştirdiğimiz bu teknoloji özellikle parsiyel taşımacılığına önemli katkı sağlayacaktır” dedi.

Krone Uluslararası İhracat Direktörü Andreas Völker ve Krone Trailer Int. Genel Müdürü Semih Pala, Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen IAA Fuarı’nda bir basın toplantısı düzenlediler. Krone Uluslararası İhracat Direktörü Andreas Völker, toplantıda çok önemli açıklamalarda bulundu.

ANDREAS VOLKER “TREYLERİN İÇİNDE NE KADAR BOŞ ALAN VAR TESPİT EDİYORUZ”

Krone Uluslararası İhracat Direktörü Andreas Völker, Krone’nin IAA Fuarı’nda birçok önemli yeniliğini tanıttığını söyledi. Krone’nin tarım aletleri için geliştirdiği GPS sisteminin benzerini treylere de uyarladığını söyledi. Bu teknolojik yeniliğin treyler sektöründe bir ilk olduğunu söyleyen Andreas Völker, GPS sistemi sayesinde treylerin içinde ne kadar boş ne kadar dolu alanın olduğunun tespit edilebildiğini kaydetti. Völker, “Treylerde kaç cm3’lük alan dolu ya da boş olduğunu Krone’nin geliştirdiği bu sistem sayesinde tespit edilebiliyor. Geliştirdiğimiz bu teknoloji özellikle parsiyel taşımacılığına önemli katkı sağlayacaktır” dedi.

“DOĞRUDAN SATIŞI DEVREYE ALDIK”

Krone’nin Türkiye’deki hedefinin ‘doğrudan satış’ olduğunu söyleyen Völker, Türkiye treyler pazarının bayi merkezli bir pazar olduğunu belirten Völker, “Türkiye’de doğrudan satışı devreye aldık. Finansman, satış, satış sonrası hizmet, servis gibi hizmetleri devreye soktuk. Aslında binek araçta yapılanı treylerde başlattık” diye konuştu.

“TÜRKİYE BİZİM EVİMİZ”

Krone’nin Türkiye’yi seçerken herşeyi ile ‘evet’ dediğini ifade eden Völker, Türkiye’nin stratejik bir öneme sahip olduğunu vurguladı. “Biz sadece iç Pazar için Türkiye’ye gelmedik” diyen Völker, Türkiye’nin stratejik konumunun bilinciyle ‘evet’ dediklerini kaydetti. Völker, “Biz ‘evet’ cevabını verdikten sonra önemli olan artık verdiğimiz karardır. Türkiye bizim evimiz. Krone, İspanya’dan Kazakistan’a kadar olan bölgede var. Türkiye yatırımımız sayesinde Kuzey Afrika pazarına indik. Artık Doğu Afrika’da da varız” diye konuştu.

İzmir Tire’deki fabrikalarında 6 ayda 1000 adet araç ürettiklerini belirten Völker, 1000 adetlik üretimin normalde bir yılda görüldüğünü ifade etti. Völker, yılda 2 bin adet araç üretmeyi hedeflediklerini kaydetti.

“BİZ TREYLERDE MÜMKÜN OLAN EN FAZLA YÜKÜ TAŞIMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Türkiye yatırımına bir bütün olarak baktıklarını söyleyen Völker şunları söyledi: “Biz kendimizi geliştiriyoruz ve rekabetten dolayı da geliştirmek zorundayız. Ar-Ge’ye çok önem veren bir firmayız. Müşteriyi dinlemeden yapılan Ar-Ge’nin bir faydası olmadığın bildiğimiz için müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda Ar-Ge çalışmalarımızı yapıyoruz. Müşterimizden gelen talepleri önce masaya yatırıyor ve genel pazar talepleri doğrultusunda inceliyoruz. Biz treylerde mümkün olan en fazla yükü taşımak için çalışıyoruz.”

Etiketler :