Asyaport'u ziyaret eden UTİKAD, limanla ilgili rapor hazırlayacak

Asyaport'u ziyaret eden UTİKAD, limanla ilgili rapor hazırlayacak

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD), Mart ayı yönetim kurulu toplantısını Asyaport'ta gerçekleştirdi. Asyaport Limanı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer ve liman yöneticileri ile görüşen UTİKAD Yönetim Kurulu üyeleri, limanın faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Ziyaret kapsamında Medlog ve MSC firmalarının yetkilileri de hazır bulundu.UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin, Asyaport Limanı'nın, hem Türkiye'nin dış...

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD), Mart ayı yönetim kurulu toplantısını Asyaport'ta gerçekleştirdi. Asyaport Limanı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer ve liman yöneticileri ile görüşen UTİKAD Yönetim Kurulu üyeleri, limanın faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Ziyaret kapsamında Medlog ve MSC firmalarının yetkilileri de hazır bulundu.

UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin, Asyaport Limanı'nın, hem Türkiye'nin dış ticaretinde hem de Türkiye üzerinden transit ticarette önemli bir yatırım olduğunu belirtti.
Asyaport Limanı'nın geleceği konusunda da konuşan Erkeskin, "Limanın arka alanının nasıl gelişeceği, demiryolu bağlantısının nasıl yapılanacağı konusunda görüşmeler, değerlendirmeler yapıyoruz. Asyaport'un kapasitesini yükselterek verimli çalışması için limana hizmet verecek yapının da iyi kurgulanması gerekiyor. Bunu tüm detayları ile Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ile koordineli olarak değerlendireceğiz ve bir rapor olarak ilgili makamlara sunacağız" dedi.

Etiketler :