Avcılar’a 8 adet Scania P320 teslimatı

Avcılar’a 8 adet Scania P320 teslimatı

Avcılar Belediyesi, 8 adet Scania P320 aracı filosuna dahil etti. Araçların 2 tanesi yol süpürme, 6 tanesi ise çöp toplama üstyapısına sahip.Teslimat töreninde Scania Denizli Yetkili Satıcısı KCR Otomotiv Satış Müdürü Gökhan Gürlek, Avcılar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Nilgün Çendek’e belediye tesislerinde gerçekleşen törenle araçları teslim etti.Avcılar Belediyesi adına Temizlik İşleri Müdürü Nilgün Çendek, teslimat töreni sırasında Scania çöp...

Avcılar Belediyesi, 8 adet Scania P320 aracı filosuna dahil etti. Araçların 2 tanesi yol süpürme, 6 tanesi ise çöp toplama üstyapısına sahip.

Teslimat töreninde Scania Denizli Yetkili Satıcısı KCR Otomotiv Satış Müdürü Gökhan Gürlek, Avcılar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Nilgün Çendek’e belediye tesislerinde gerçekleşen törenle araçları teslim etti.

Avcılar Belediyesi adına Temizlik İşleri Müdürü Nilgün Çendek, teslimat töreni sırasında Scania çöp kamyonu araçlarını kullanma fırsatı da buldu. Scania’nın kullanımının oldukça kolay olduğunu belirten Çendek “Avcılar halkına en iyi hizmeti sunmak istiyoruz. Çöp toplama ve yol süpürme araçlarında, Scania tercihimizle en iyi markayı seçtiğimize inanıyorum. Bu işbirliği, araçlarımızın yakıt tasarrufuna pozitif yönde katkıda bulunurken, sağlamlığı ve dayanıklılığı ile de süreklilik arz edecektir” açıklamasında bulundu. 

Etiketler :