Avrupa Lojistik Koridorlarındaki Varlığını Sırbistan Ofisiyle Güçlendirdi

Avrupa Lojistik Koridorlarındaki Varlığını Sırbistan Ofisiyle Güçlendirdi

Karmaşık tedarik zincirlerinin yönetiminde uzman olan küresel lojistik lideri GEFCO, uluslararası lojistik ağına Sırbistan’ı da dâhil ediyor. GEFCO Sırbistan, karayolu, demiryolu, havayolu ve denizyolu ile GEFCO Group’un lojistik ve tedarik zinciri yönetiminde yürüttüğü operasyonların tamamında faaliyet gösterecek.

Küresel lojistik lideri GEFCO,  Romanya ve Yunanistan’ın ardından Orta Avrupa’nın 3’üncü en büyük pazarı Sırbistan’da lojistik hizmetleri sunmaya başlıyor. GEFCO Sırbistan, karayolu, demiryolu, havayolu ve denizyolu ile GEFCO Group’un lojistik ve tedarik zinciri yönetiminde yürüttüğü operasyonların tamamında faaliyet gösterecek.

GEFCO Group Yönetim Kurulu Başkanı Luc Nadal konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Karmaşık tedarik zincirlerinin yönetimi ve optimizasyonundaki derin tecrübemizle, Sırbistan'ın sanayileşme ve dış ticaret projelerine katkı sağlayacak olmaktan mutluluk duyuyoruz. Lojistik hizmetimiz bölgedeki gayrisafi yurt içi hasılanın (GSYİH) büyümesinde değer yaratacak” dedi.

GEFCO Sırbistan'ın Genel Müdürü Lachezar Roubchev açılış konuşmasında, “Hedefimiz, yüksek kalite standartlarımızı, entegre nakliye ve lojistik çözümlerimizi sunarak müşterilerimizin verimliliklerini arttırmak; bunun sonucu olarak da ticari maliyetlerini azaltmalarına yardımcı olmak” şeklinde konuştu.

Doğu Avrupa ile Balkanlar arasındaki stratejik konumuyla, bölgenin en dinamik ekonomilerinden biri olarak öne çıkan Sırbistan, son yıllarda AB, Rusya, Türkiye ve Orta Avrupa ülkeleriyle imzaladığı serbest ticaret anlaşmalarıyla yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Etiketler :