Avrupalı 3 futbol kulübü de Temsa otobüslerini tercih etti

Avrupalı 3 futbol kulübü de Temsa otobüslerini tercih etti

İtalya’nın Ternana ve Sırbistan’ın Parzitan takımlarının tercihi TEMSA Maraton, Bulgaristan’ın Botev takımının ise TEMSA HD12 oldu. Türkiye’de futbol kulüplerinin takım otobüsünde tercihi TEMSA, şimdi Avrupalı futbol kulüplerinin de tercihi olmaya başladı. Türkiye Süper Ligde Beşiktaş, Galatasaray, Başakşehir’in, 1 ligde Adanademirspor, Adanaspor’un, 3 lig de Kocaelispor’un takım otobüsü TEMSA Maraton. Şimdi Avrupalı futbol kulüpleri de takım otobüsünde TEMSA’yı tercih etmeye başladı. 3 Avrupalı futbol kulü

Sırp Partizan’ın tercihi de TEMSA Maraton 

Sırbistan Süper Ligi 2016/2017 sezonunun şampiyonu Partizan Futbol Kulübü’nün takım otobüsünde tercihi özel donanımlı TEMSA Maraton oldu. UEFA Kupası’nda da mücadele eden Partizan’a Maraton otobüsü Temsa bayisi  Masinopromet Doo teslim etti.

İtalyan Ternana’nın tercihi TEMSA Maraton

İtalyan İnicusano Ternana Seri B’de mücadele ediyor. Takımın taşıma sponsorluğunu üstlenen TEMSA bayisi Troiani Srl. tarafından özel donanımlı Maraton otobüs tahsis edildi.   

Bulgar Botev Plovdiv’in tercihi TEMSA HD12

Bulgaristan 1. Liginde mücadele eden ve ülkenin en önemli takımları arasında yer alan Botev Plovdiv’in de tercihi TEMSA HD12 oldu. 

Etiketler :