“Avrupa’ya yapılan treyler ihracatının yüzde 92’sini tek başımıza gerçekleştirdik”

“Avrupa’ya yapılan treyler ihracatının yüzde 92’sini tek başımıza gerçekleştirdik”

Tırsan Treyler, İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) açıkladığı 2015 yılı Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde (İSO 500), bir önceki yıla göre 7 basamak birden yükselerek 152. sırada yer aldı. Bu sonuçla birlikte şirket, söz konusu listede 2013 yılından bu yana 26 sıra yükselmiş oldu.Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı: “1977 yılından bu yana Türkiye treyler sektör liderliğimizi açık ara sürdürüyoruz....

Tırsan Treyler, İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) açıkladığı 2015 yılı Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde (İSO 500), bir önceki yıla göre 7 basamak birden yükselerek 152. sırada yer aldı. Bu sonuçla birlikte şirket, söz konusu listede 2013 yılından bu yana 26 sıra yükselmiş oldu.

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı: “1977 yılından bu yana Türkiye treyler sektör liderliğimizi açık ara sürdürüyoruz. Bu süre içerisinde sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın en geniş ürün yelpazesine ulaştık. Üç farklı ülkede üretilen ürünlerimiz dünyanın 55 ülkesinde kullanılıyor. Türkiye’nin en geniş bayi ve satış sonrası hizmet ağına sahibiz. Türkiye dışında Avrupa’nın 22 ülkesinde, Rusya ve Güney Kore’de satış sonrası hizmet sağlıyoruz. Sektörün ilk Ar-Ge merkezini biz kurmuştuk, şimdi ikincisinin temelini atmak üzereyiz. Tüm bu başarımızı iş ortaklarımızla kurduğumuz uzun vadeli işbirliklerine borçluyuz. Onlara daha iyi hizmet sundukça hep birlikte büyüyoruz. Bugün artık Türkiye sınırlarını aşmış durumdayız. Almanya ve Rusya’da zaten üretim tesislerimiz vardı, şimdi de Almanya’da ikinci üretim tesisimizi kuruyoruz. Bu yılın ilk çeyreğinde Avrupa’da pazar payımızı artırdık, yurt dışı satışlarımızı yüzde 70 yükselttik. Üretimimizin yarısını ihraç ediyoruz ve bu satışlar içerisinde Avrupa’nın payı yüzde 95. 2015 yılında Türkiye’nin Avrupa’ya toplam treyler ihracatının yüzde 92’sini tek başımıza gerçekleştirdik. Bu başarı sadece Tırsan ailesinin değil, Türkiye’nin başarısıdır. Daha iyi hizmet sunabilmek için çalıştığımız tüm bu yıllar boyunca yanımızda olan, emeğimize emek katan Tırsan ailesinin her bir bireyine, bayilerimize, müşterilerimize ve tedarikçilerimize teşekkürlerimi sunarım. Türk nakliyecisinin rekabet gücünü uluslararası pazarda artırmaya devam edeceğiz.”

Etiketler :