Bahadır Özbayır, Mercedes-Benz Türk’ten Emekli Oldu

Bahadır Özbayır, Mercedes-Benz Türk’ten Emekli Oldu

Mercedes-Benz Türk Kamyon Satış ve Pazarlama Direktörü Bahadır Özbayır, gazetecilere bir veda kahvaltısı düzenledi. 34 yıldır Mercedes-Benz Türk’te çalışan ve çok önemli görevlerde bulunan Bahadır Özbayır, emekliye ayrıldığını düzenlediği bir kahvaltı ile duyurdu. Kahvaltıda bir açıklama yapan Bahadır Özbayır, 1984 yılında Aksaray’da Planlama Mühendisi olarak başladığı Mercedes-Benz Türk’te önemli görevler üstlendiğini söyledi. Mercedes-Benz...

Mercedes-Benz Türk Kamyon Satış ve Pazarlama Direktörü Bahadır Özbayır, gazetecilere bir veda kahvaltısı düzenledi. 34 yıldır Mercedes-Benz Türk’te çalışan ve çok önemli görevlerde bulunan Bahadır Özbayır, emekliye ayrıldığını düzenlediği bir kahvaltı ile duyurdu.

Kahvaltıda bir açıklama yapan Bahadır Özbayır, 1984 yılında Aksaray’da Planlama Mühendisi olarak başladığı Mercedes-Benz Türk’te önemli görevler üstlendiğini söyledi. Mercedes-Benz Türk’teki 34 yıllık çalışma hayatının son 20 yılının kamyon pazarlamada geçtiğini kaydeden Özbayır, bu 34 yıllık çalışma sürecinde zor ve iyi günlerinin olduğunu sözlerine ekledi.

Bu yıl Türkiye’deki 50. yılını kutlayan Mercedes-Benz’in 34 yıllık geçmişine tanıklık ettiğini ve bir anlamda Mercedes-Benz Türk’ün hafızası olduğunu ifade eden Özbayır, bir Endüstri Mühendisi olarak Endüstri Mühendisi’nin yapması gereken tüm işleri yerine getirdiğini söyledi. Geçen süreçte Mercedes-Benz Türk olarak kamyonda geldikleri noktadan dolayı çok mutlu olduğunu vurgulayan Özbayır, 62 yaşında olduğunu ve bundan sonraki hayatı için spesifik bir planının olmadığını belirtti. Özbayır, “Gönüllü olarak tecrübelerimi sektöre aktarabilirim ancak artık profesyonel bir çalışma hayatı düşünmüyorum” dedi.

Etiketler :