Best Van, 10 adet 2+1 Travego aldı

Best Van, 10 adet 2+1 Travego aldı

Best Van Turizm, filosuna 10 adet 2+1 Travego 17 otobüs kattı. Firma teslim aldığı bu yeni araçlarla Kuzey Irak hattında hizmet verecek. 10 adetlik yatırımla birlikte firma Irak hattında toplam 30 özmal araçla hizmet vermeye başlayacak olan Best Van Turizm’in filosunda toplam 150 adet araç bulunuyor.

Best Van Turizm, 10 adet 2+1 Travego 17 alarak toplam araç filosunu 150’ye çıkardı. Kuzey Irak hattında hizmet verecek olana yeni 2+1 Travego otobüslerin teslimatı ile ilgili düzenlenen törene Best Van Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Bayram, Yönetim Kurulu Üyesi İrem Bayram, Best Van bölge müdürleri, kaptanlar, Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Bölüm Müdürü Alper Kurt, Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü  Burak Batumlu, Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü  Murat Kızıltan, Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Tolog, Otobüs Satış Müdürü Şener Başçoban katıldı.

ALPER KURT: “BEST VAN BİZİM MÜŞTERİMİZ DEĞİL, BİR İŞ ORTAĞIMIZ”

Best Van Turizm’e verilen Trevago 17 otobüslerin teslimatı ile ilgili Mercedes-Benz’in Hadıkköy’deki tesislerinde düzenlenen törede konuşan Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Bölüm Müdürü Alper Kurt, “Best Van Turizm’e markamıza gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ediyoruz. Best Van bizim için bir müşteri değil, bir iş ortağı, bir partner” dedi.

BURAK BATUMLU: “GURUR DUYUYORUZ”

Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu da törende yaptığı açıklamada, Best Van Turizm ile işbirliği yapmaktan gurur duyduklarını belirtti.

İREM BAYRAM: “KUZEY IRAK HATTINDA TOPLAM 30 ADET ÖZMAL ARAÇLA HİZMET VERİYORUZ”

Best Van Turizm Yönetim Kurulu Üyesi İrem Bayram da törende yaptığı konuşmada, 1990 yılından beri faaliyet gösteren Best Van Turizm’in bu zamana kadar kilometrelerce yol kat ettiğini, binlerce yolcu taşıdığını söyledi. Best Van Turizm’in ikinci kuşak temsilcisi olarak kendisinin Kuzey Irak’a yönelik yolcu taşımacılığının başında bulunduğunu hatırlatan İrem Bayram, “Teslim aldığımız 10 adet Travego 17 otobüslerimiz Kuzey Irak filomuza katıldı. Kuzey Irak hattında toplam 30 özmal araçla hizmet veriyoruz. Filomuzdaki 150 adet aracın tamamı Mercedes-Benz  marka otobüsten  oluşuyor. Genç dinamik, enerjik bir filoya sahibiz. Hizmet sürecimizi zorlu koşullar altında gerçekleştirdiğimiz için Mercedes otobüsler güvenlik ve dayanıklılığı ile ön plana çıkıyor. Ayrıca ikinci elinin değerli olması ve 3 yıl sonra arabaları rahatlıkla satabiliyor olmamız da bizim için çok önemli. Bu araçların alımında Mercedes-Benz Türk bayii Gelecek Otomotiv de çok büyük katkılar sağladı.  Bu yıl içinde 16 daha aracın alımını yapacağız. Bu araçlar iç hatlarda hizmet vereceğiz. Tamamı 2+1 olacak. Artık yurtiçinde her seferimiz 2+1 otobüslerle olacak. Yolcumuz en güzelini hak ediyor, rahat rahat gitmek onun hakkı. Uzun seyahatlerde de konfor büyük önem taşıyor” dedi.

ARSLAN BAYRAM: “MERCEDES’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Best Van Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Bayram ise törende, “Biz bir aileyiz. Gerçekten Mercedes’i birbirimizden ayırmıyoruz. Her türlü sorun yaşadığımızda çözüme yönelik çok yakın ilgi gösteriyorlar. Özellikle Mercedes’i üreten en alttan, en tepedeki insana kadar hepsine çok teşekkür ediyoruz. Ülkemize böyle güzel otobüsler ürettikleri için hepsine minnettarız, çok sağ olsunlar, çok teşekkür ediyoruz” dedi. Törende Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Tolog da bir açıklama yaptı. 

Etiketler :