Beykoz Üniversitesi Kariyer Günleri başladı

 Beykoz Üniversitesi Kariyer Günleri başladı

Beykoz Üniversitesi, 'Kariyer Günleri 2019' ile bu yıl da 5 gün boyunca birçok sektörden alanında uzman yöneticileri ve akademisyenleri öğrencileri ile buluşturmaya başladı. Etkinlinliğin açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Mehmet Durman, "1 yarıyıl staj imkanı tanıyan 3+1 ve 7+1 eğitim sistemimiz sayesinde iş hayatını yakından tanıyabiliyorsunuz" dedi. 

Beykoz Üniversitesi'nde 'Kariyer Günleri 2019' başladı. 5 gün boyunca birçok sektörden alanında uzman yöneticilerin ve akademisyenlerin öğrencilerle buluşacağı bu önemli etkinliğin açılış konuşmalarını Beykoz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman ve Okan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mithat Baydur yaptı. 

Öğrencilere, üniversitede okudukları bölümlerin iş hayatına atılmalarına az bir süre kala köprüden önceki son çıkış olduğunu söyleyen Beykoz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman, "Eğitim modelimizi oluşturan 3+1, 7+1 eğitim sistemi sayesinde en az 1 yarıyılınızı okuduğunuz programa ait bir iş yerinde staj yaparak geçirdiğinizde sadece teorik bilgiyle değil, mesleki tecrübe ve teknik bilgilerle de mezun olabilme, iş hayatını yakından tanıma fırsatı yakalayabiliyorsunuz. Kariyer Günleri’nde iş dünyasının tecrübeli ve yetkin isimleriyle bir araya gelerek merak ettiklerinizi öğrenme fırsatını mutlaka değerlendirmelisiniz” dedi     

Etiketler :