Bilgehan Kuey, Borusan Limanı İcra Kurulu Üyesi oldu

Bilgehan Kuey, Borusan Limanı İcra Kurulu Üyesi oldu

Denizcilik sektörünün deneyimli ismi Bilgehan Kuey 21 Ağustos 2017 Pazartesi günü itibarı ile Liman İş Birimi İcra Kurulu Üyesi olarak atandı.

Borusan Limanı’nda hizmet kalitesini ve verimliliği daha da yükseltmek için aralıksız yürütülen çalışmalar kapsamında önemli bir atama yapıldı. Denizcilik sektörünü yakından bilen uzman bir isim olan Bilgehan Kuey 21 Ağustos 2017 itibarı ile Liman İş Birimi İcra Kurulu Üyesi oldu.

Yeni görevinde Kuey, Borusan Limanı’nın stratejilerini oluşturacak; limanın daha etkin ve verimli hizmetler sunması ve güçlü bir şekilde büyümesi için çalışmalar yapacak. Bilgehan Kuey aynı zamanda Borusan Lojistik’in yeni liman yatırımlarını yönetecek.

BİLGEHAN KUEY KİMDİR?

İzmir Bornova Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi Makineleri  İşletme Mühendisliği bölümünde tamamlayan Bilgehan Kuey 2001-2014 yılları arasında Maersk Denizcilik’te ticari ve operasyon odaklı çeşitli yöneticilik pozisyonlarında çalıştı. Maersk Türkiye Genel Müdürlüğü’nün ardından Türkiye, Ukrayna, Romanya, Bulgaristan ve Gürcistan’ın yer aldığı Maersk Denizcilik Karadeniz Bölgesi operasyonlarından sorumlu Genel Müdür olarak görev yaptı. 2014 – 2015 yıllarında Kumport Liman İşletmeleri’nde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alan Kuey, kariyerine danışman olarak devam ediyordu.

Etiketler :