BKM Lojistik, İtalya’ya taşımacılık hizmeti vermeye başladı

BKM Lojistik, İtalya’ya taşımacılık hizmeti vermeye başladı

Başta İngiltere olmak üzere Batı Avrupa ülkelerine ve Romanya’ya yıllardır taşımacılık yapan BKM Lojistik, Mayıs ayı itibarıyla İtalya’ya da taşımacılık hizmeti sunmaya başladı. Bu yıl hizmet ağını genişleterek müşteri memnuniyetini daha da yukarıya taşımayı hedefleyen BKM Lojistik, İtalya hattında da komple ve parsiyel taşımacılık hizmeti sunuyor. BKM Lojistik, İtalya’ya yönelik taşımacılık hizmeti için merkezi Milano’da bulunan, İtalya’nın...

Başta İngiltere olmak üzere Batı Avrupa ülkelerine ve Romanya’ya yıllardır taşımacılık yapan BKM Lojistik, Mayıs ayı itibarıyla İtalya’ya da taşımacılık hizmeti sunmaya başladı. Bu yıl hizmet ağını genişleterek müşteri memnuniyetini daha da yukarıya taşımayı hedefleyen BKM Lojistik, İtalya hattında da komple ve parsiyel taşımacılık hizmeti sunuyor.

 BKM Lojistik, İtalya’ya yönelik taşımacılık hizmeti için merkezi Milano’da bulunan, İtalya’nın köklü ve önde gelen lojistik şirketi Transuniverse Italia SRL ile stratejik işbirliğine imza attı.

Kısa sürede bölgedeki gücünü ve işlevini artırmaya yönelik bu hamlesiyle öne çıkan BKM Lojistik, Çarşamba-Cumartesi arası her gün Türkiye-İtalya ihracat parsiyel çıkışları ve Salı-Cuma günleri arası her gün İtalya –Türkiye ithalat parsiyel çıkışları yapacak.

 

Etiketler :