Borusan Lojistik, yılda 1 milyar 50 milyon euro ciro yapan Avrupalı lojistik devi ile işbirliği yaptı

Borusan Lojistik, yılda 1 milyar 50 milyon euro ciro yapan Avrupalı lojistik devi ile işbirliği yaptı

Borusan Lojistik Avrupa’nın önde gelen lojistik şirketlerinden Raben Group ile iş birliği yapmaya karar verdi. Merkezi Almanya’nın Nürnberg kentinde bulunan ve halen Avrupa çapında 26 noktada hizmet veren Raben Group ile iş birliği anlaşması imzalayan Borusan Lojistik bu sayede başta Almanya olmak üzere Türkiye – Avrupa arasında uluslararası kara nakliyede hızlı bir büyüme elde etmeyi hedefliyor. Bu anlaşma çerçevesinde Borusan Lojistik’in İstanbul, İzmir, Bursa...

Borusan Lojistik Avrupa’nın önde gelen lojistik şirketlerinden Raben Group ile iş birliği yapmaya karar verdi. Merkezi Almanya’nın Nürnberg kentinde bulunan ve halen Avrupa çapında 26 noktada hizmet veren Raben Group ile iş birliği anlaşması imzalayan Borusan Lojistik bu sayede başta Almanya olmak üzere Türkiye – Avrupa arasında uluslararası kara nakliyede hızlı bir büyüme elde etmeyi hedefliyor. Bu anlaşma çerçevesinde Borusan Lojistik’in İstanbul, İzmir, Bursa ve Mersin’de bulunan tesisleri ile Raben Group arasında düzenli doğrudan seferler gerçekleştirilecek.

İBRAHİM DÖLEN: “YENİ İŞ BİRLİKLERİYLE İŞİMİZİ BÜYÜTMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Bu iş birliğine yönelik bir açıklama yapan Borusan Lojistik Genel Müdürü İbrahim Dölen kendileri ile aynı vizyona sahip olan Raben Group ile yaptıkları anlaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: "Geçtiğimiz günlerde Almanya, Fransa, Hollanda ve İspanya’daki iş ortağımız olan Rhenus Logistics’le karşılıklı mutabık kalarak ilişkimizi sonlandırmaya karar vermiştik. Şimdi yeni iş birlikleriyle işimizi büyütmeye devam ediyoruz. Bundan sonra da yolumuza bizim vizyonumuza sahip, müşteri beklentilerimizi karşılayabilecek, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Borusan Lojistik müşterilerine fayda sağlayacak Raben Group ile devam edeceğiz. Bu iş birliğinin herkes için verimli olmasını diliyorum.”

RABEN GROUP HAKKINDA…

Raben Group, lojistik faaliyetlerini “outsource” etmek isteyen tüm küçük, orta ve büyük ölçekli firmalara hizmet sunabilen bir servis sağlayıcısıdır. 85 yıllık geçmişi, tecrübesi ve bilinilirliği ile Raben Group müşterileri ile şirket mottosu olan " Lojistikteki partneriniz" ifadesine uygun uzun dönemli iş ilişkileri kurmaktadır. Raben müşterilerine, kontrat lojistiği, uluslararası ve Avrupa içi kara yolu network’ü, frigofrik taşımacılık, komple taşımacılık, intermodal çözümler ve hava- deniz kargo hizmetlerini de içeren kapsamlı çözümler sunmaktadır.

Raben Group 11 Avrupa ülkesinde, 9500 çalışanı ve yaklaşık 1.150.000 m2 depolama alanı ile hizmet vermektedir ve 2016 yılı itibariyle 1 Milyar 50 Milyon Euro ciroluk bir büyüklüğe ulaşmış olup, hem organik olarak hem de çeşitli satın almalar yaparak hızlı bir şekilde büyümektedir. 

Etiketler :