Borusan Lojistik’te önemli atama!

Borusan Lojistik’te önemli atama!

Borusan Lojistik, üst yönetiminde önemli bir atama gerçekleştirdi. Yapılan açıklamaya göre Borusan Lojistik Bilgi Teknolojileri, İnovasyon ve Ar-Ge Genel Müdür Yardımcılığı görevine Sinan Anıl Gül getirildi.SİNAN ANIL GÜL KİMDİR?Sinan Anıl Gül, kariyerine 1993 yılında Arçelik Araştırma ve Geliştirme Merkezi’nde başlıyor. 2000 yılında Turkcell’e  katıldıktan sonra, Sistem Destek, Platform ve Servisler Operasyon, VAS Çözüm Yönetimi, Mobil Uygulamalar-cihazlar...

Borusan Lojistik, üst yönetiminde önemli bir atama gerçekleştirdi. Yapılan açıklamaya göre Borusan Lojistik Bilgi Teknolojileri, İnovasyon ve Ar-Ge Genel Müdür Yardımcılığı görevine Sinan Anıl Gül getirildi.

SİNAN ANIL GÜL KİMDİR?

Sinan Anıl Gül, kariyerine 1993 yılında Arçelik Araştırma ve Geliştirme Merkezi’nde başlıyor. 2000 yılında Turkcell’e  katıldıktan sonra, Sistem Destek, Platform ve Servisler Operasyon, VAS Çözüm Yönetimi, Mobil Uygulamalar-cihazlar bölümlerinde farklı yönetsel pozisyonlarda bulunuyor, 2011 sonrasında ise Turkcell Teknoloji Araştırma ve Geliştirme şirketinde Terminal ve Mobil Servislerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyor. Alman Lisesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi Fizik Mühendiği bölümünden mezun olan Sinan Anıl Gül evli ve 1 çocuk babasıdır. 

Etiketler :