Bozankaya Eurasia Rail Fuarı'nda yerini alıyor

Bozankaya Eurasia Rail Fuarı'nda yerini alıyor

Raylı sistemler ve toplu taşımacılık sektöründe uluslararası deneyimi ile tamamen yerli üretim yeni nesil araçlara yatırım yapan Bozankaya, Eurasia Rail 2016 Fuarı’nda sektörle buluşmaya hazırlanıyor. Yüzde 100 alçak tabanlı yerli tramvay, trambüs ve elektrikli otobüs üretimleri ile Bozankaya, yerli sanayide ilkleri gerçekleştiriyor. Bozankaya, bu yeni nesil araçları ile 3–5 Mart tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek dünyanın en büyük demiryolu fuarlarından...

Raylı sistemler ve toplu taşımacılık sektöründe uluslararası deneyimi ile tamamen yerli üretim yeni nesil araçlara yatırım yapan Bozankaya, Eurasia Rail 2016 Fuarı’nda sektörle buluşmaya hazırlanıyor. Yüzde 100 alçak tabanlı yerli tramvay, trambüs ve elektrikli otobüs üretimleri ile Bozankaya, yerli sanayide ilkleri gerçekleştiriyor. Bozankaya, bu yeni nesil araçları ile 3–5 Mart tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek dünyanın en büyük demiryolu fuarlarından biri olan Eurasia Rail 2016 Fuarı’nda yerini alıyor.

Bozankaya olarak geliştirdikleri ve ürettikleri araçlarda işletim maliyetleri ile çevreci çözümlere öncelik verdiklerinin ve yeni nesil enerji kullanımlarını geliştirdiklerinin altını çizen Bozankaya Yönetim Kurulu Başkanı Aytunç Günay, fuar öncesinde yaptığı açıklamada, "Bozankaya olarak raylı sistem ve toplu taşıma araçlarında hem ulusal hem de uluslararası deneyime sahibiz. Bu birikimimizi de yeniliklerle ve geleceğe yönelik araçlarla sunmaya çalışıyoruz. İşletim maliyetlerini düşüren, hem yerel yönetimlerin hem yolcuların beklentilerini karşılayan araçlar geliştiriyoruz.  Bir yerli üretici olarak araçlarımız ile Avrupa’dan ithal edilen ulaşım araçlarına kıyasla kalite seviyesi yüksek ve mali açıdan daha avantajlı çözümler sunuyoruz. Bu çalışmalarımızla Avrupa’dan da büyük ilgi görüyoruz. 2015 yılında Türkiye’nin ilk yerli Trambüs üreticisi olarak  Avrupa’da yılın şirketi olarak seçilmemiz bu ilginin en güzel örneklerindendir. Birçok global marka ile ortak projelerimiz oluyor. Son olarak yüksek hızlı tren üretimi için dünya devi Bombardier ile yaptığımız stratejik ortaklık bugün yerli üretici olarak geldiğimiz noktayı göstermektedir” dedi. 

Etiketler :