Bozankaya’nın yeşil otobüsleri İzmir Fuarı’nda

Bozankaya’nın yeşil otobüsleri İzmir Fuarı’nda

Bozankaya, ‘İnovasyon-Enerji’ temasıyla düzenlenen 86. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yer alıyor. Türk mühendisliğinin ürünü 25 metrelik Bozankaya elektrikli otobüsü, 18-27 Ağustos tarihleri arasındaki fuarda sergileniyor.Türk mühendisliğinin potansiyelini dünyaya kanıtlayan Bozankaya, bu yıl 86’ıncısı düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yer alıyor. Toplu ulaşıma elektrikli çözümler sunan Bozankaya’nın 25 metrelik elektrikli otobüsü İzmir Enternasyonal...

Bozankaya, ‘İnovasyon-Enerji’ temasıyla düzenlenen 86. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yer alıyor. Türk mühendisliğinin ürünü 25 metrelik Bozankaya elektrikli otobüsü, 18-27 Ağustos tarihleri arasındaki fuarda sergileniyor.

Türk mühendisliğinin potansiyelini dünyaya kanıtlayan Bozankaya, bu yıl 86’ıncısı düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yer alıyor. Toplu ulaşıma elektrikli çözümler sunan Bozankaya’nın 25 metrelik elektrikli otobüsü İzmir Enternasyonal Fuarı’nda sergilenecek. Bu yıl ‘İnovasyon-Enerji’ temasıyla düzenlenen fuarda yer aldıkları için çok memnun olduklarını belirten Bozankaya Yönetim Kurulu Başkanı Aytunç Günay “Türkiye’nin ilk ve en kapsamlı ticaret fuarı olan İzmir Enternasyonal Fuarı bu yıl inovasyon ve enerji temasıyla gerçekleşiyor. Burada 25 metrelik elektrikli otobüsümüzü sergiliyoruz. Türk mühendisliğine güveniyoruz, bu çerçevede Ar-Ge yatırımlarımızı büyütüyoruz. Ekim ayında yeni elektrikli aracımızın lansmanını gerçekleştirmeye hazırlanıyoruz. Çevreyi koruyan ve enerji tasarrufu sağlayan araçlarımızla daha dünya çapında toplu ulaşım araçları sektörüne yön vermeyi amaçlıyoruz” dedi.

İzmir’in Türkiye’nin ilk elektrikli otobüs filosuna sahip olduğunu hatırlatan Bozankaya Yönetim Kurulu Başkanı Aytunç Günay, “İzmirliler, Bozankaya üretimi E-Karat elektrikli otobüslerle toplu ulaşımını sağlıyor. Yaklaşık 5 aydır hizmet veren E-Karat’lar konusunda çok olumlu geri dönüşler aldık. Daha temiz ve daha yeşil bir gelecek İzmirliler’i bekliyor. Elektrikli toplu taşıma araçlarıyla birlikte çocuklarımıza daha yeşil bir gelecek bırakmak istiyoruz” dedi.

Etiketler :