BP Türkiye’de atama!

BP Türkiye’de atama!

Dilek Ergenekon, 11 Nisan itibaren BP Türkiye Akaryakıt Pazarlama Müdürü olarak atandı. Ergenekon, bu görevinde BP’nin akaryakıt faaliyetlerinde kurumsal marka kimliği, stratejik ve taktiksel pazarlama programlarının geliştirilmesi ve yönetimi gibi sorumluluklar üstleniyor olacak. Ayrıca, müşteri ilişkileri yönetimi, müşteri sadakat programları, ürün yönetimi ve marka koordinasyonu gibi faaliyetleri de yürütecek. Ergenekon, bu görevinde BP Avrupa ve Güney Afrika Bölgesi...

Dilek Ergenekon, 11 Nisan itibaren BP Türkiye Akaryakıt Pazarlama Müdürü olarak atandı. Ergenekon, bu görevinde BP’nin akaryakıt faaliyetlerinde kurumsal marka kimliği, stratejik ve taktiksel pazarlama programlarının geliştirilmesi ve yönetimi gibi sorumluluklar üstleniyor olacak. Ayrıca, müşteri ilişkileri yönetimi, müşteri sadakat programları, ürün yönetimi ve marka koordinasyonu gibi faaliyetleri de yürütecek. Ergenekon, bu görevinde BP Avrupa ve Güney Afrika Bölgesi Pazarlama Müdürü’ne raporluyor olacak ve bu bölgenin yönetim ekibinde yer alacak.

Dilek Ergenekon, İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme  Mühendisliği alanında lisans eğitimini tamamlayarak, Marmara Üniversitesi Üretim Yönetimi ve Pazarlama alanında yüksek lisans yaptı. BP Türkiye’deki yeni görevinden önce Sütaş firmasında Pazarlama Direktörü olarak çalışmış olan Ergenekon, daha önceki yıllarda  Pepsico ve Ülker gibi ulusal ve uluslararası şirketlerin bünyesinde görev aldı.

Etiketler :