Brisa, ProPratik satış ve servis zincirinin 5.’sini Gaziantep’te açtı

Brisa, ProPratik satış ve servis zincirinin 5.’sini Gaziantep’te açtı

Bridgestone ve Lassa markalarını pazara sunan Brisa’nın bireysel ticari araç ve filo sahiplerinin birçok ihtiyacını aynı anda yüksek kalite güvencesiyle karşılamak amacıyla hayata geçirdiği ve sektörde bir ilk olan ProPratik satış ve servis zincirinin beşincisi Gaziantep’te açıldı. Şirketin Profleet filo yönetim çözümleri paketinin bir parçası olan ProPratik, ağır ticari araçlar için tüm lastik, akü, yedek parça ve aksesuarların satış-servis ihtiyaçlarını yenilikçi çözümleriyle karşıladığı gibi sürücülere

Elbeyli ProPratik mağazasında, Bridgestone ve Lassa’nın otobüs ve kamyon segmentindeki ürünleri, Bandag lastik kaplama ve akü, yedek parça gibi temel araç bakım hizmetlerinin satış ve servisi tek çatı altında hizmete sunuluyor.

EGEMEN ATIŞ: “DÜNYADAKİ BÜYÜK DÖNÜŞÜMÜ YAKINDAN İZLİYOR, SEKTÖRÜMÜZDE İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

9 Mayıs’ta gerçekleşen Elbeyli ProPratik mağazası açılışında konuşan Brisa Ticari Ürünler Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Egemen Atış, şunları söyledi: “Gerek dünyada, gerekse Türkiye’deki trendleri incelediğimizde, her sektörde uzmanlaşma kavramının ön plana çıktığını görüyoruz. Biz de müşteri odaklı anlayışımız doğrultusunda ilkleri gerçekleştiriyoruz. Brisa olarak uzun yıllardır sürdürdüğümüz inovasyon çalışmaları ile müşterilerimize değer sağlama misyonu doğrultusunda ticari araç sahiplerine odaklanan satış, servis ve danışmanlık hizmetleri sunuyoruz. Müşteri memnuniyeti ve müşteriye değer sağlama, emniyetli sürüş ve yakıt tasarrufu ile çevreye fayda sağlama ekseninde gerçekleştirdiğimiz bu çalışmaları Profleet altında buluşturuyoruz. Müşterilerimizin operasyonel maliyetlerini düşürme ve yolculuk deneyimlerini zenginleştirme anlamında önemli bir değer sağlayan Profleet’in ağır ticari araç sahiplerine ulaştığı en önemli nokta ise ProPratik mağazalarımız. Bu mağazalar tamamen ağır ticari araçların ihtiyaçları doğrultusunda tasarlandı ve sadece lastik satışı için değil, araçların 360 derece tüm ihtiyaçlarını yenilikçi çözümlerle karşılamak üzere hizmet veriyor. Deneyimli kadromuz da sürücülere uluslararası standartlarda bir danışmanlık sağlıyor. Böyle bir uzmanlaşmayı Türkiye’de ilk kez sunan Brisa, Gaziantep’teki yeni mağazasıyla bu hizmeti yaygınlaştırma hedefi kapsamında önemli bir adım daha atmış oldu. Hızla artan araç parkı ve yükselen filolaşma/kurumsallaşma oranlarıyla birlikte ticari lastikler pazarındaki müşteri beklentileri de değişiyor. Bu doğrultuda, Türkiye genelinde açılacak tüm ProPratik mağazalarında, aynı kalitede ürün ve hizmet sunmayı garanti ediyoruz. Bu konu, müşteri deneyiminin yanı sıra; karayollarımızdaki can ve mal güvenliği açısından da büyük önem taşıyor. Bundan sonra da yolculuğun her alanında değer sağlamaya ve araç kullanıcılarının en yakın destekçisi olmaya devam edeceğiz.

Elbeyli ProPratik adına söz alan Burhan Elbeyli ise, “Brisa ile birlikte modern bir alanda, gelişmiş ekipmanlar ve eğitimli personelimiz ile müşteri memnuniyetini yükseltecek  bir deneyimi sunuyoruz. ProPratik mağazamız teknik lastik bakım işlerinin yanı sıra yedek parça, aksesuar ve akü satış ve servisi ile ticari araç sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını hızlı ve güvenilir bir şekilde sağlamaya hazır. ProPratik’in sektörde fark yaratan bir mağaza olması için çalışacağız. Önümüzdeki yıllarda da Brisa ile işbirliği halinde, hem filoların hem de bireysel ticari araç sahiplerinin işlerine değer sunan çalışmalara imza atmaya, işimizi geliştirmeye ve zenginleştirmeye yönelik projelerimizi hayata geçirneye devam edeceğiz” dedi.

 

Etiketler :