BusStore’dan Travego ve Tourismo’ya ücretsiz bakım fırsatı!

BusStore’dan Travego ve Tourismo’ya ücretsiz bakım fırsatı!

Mercedes Benz Türk A.Ş’nin ikinci el otobus markası BusStore, müşterilerine sunduğu hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek;  2014 ve 2015 model Travego ve Tourismo otobüs alan müşterilerine 6 ay uzatılmış garanti ve 4 adet ücretsiz bakım sunmaya başladı.Garanti kapsamı, araç satış tarihinden itibaren 6 ay  veya 200.000 km boyunca geçerli olup,  kapsam olarak  yürür aksamı (motor, şanzıman, differensiyal)  ve elektrik/elektronik donanımı içermektektedir. Ücretsiz...

Mercedes Benz Türk A.Ş’nin ikinci el otobus markası BusStore, müşterilerine sunduğu hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek;  2014 ve 2015 model Travego ve Tourismo otobüs alan müşterilerine 6 ay uzatılmış garanti ve 4 adet ücretsiz bakım sunmaya başladı.

Garanti kapsamı, araç satış tarihinden itibaren 6 ay  veya 200.000 km boyunca geçerli olup,  kapsam olarak  yürür aksamı (motor, şanzıman, differensiyal)  ve elektrik/elektronik donanımı içermektektedir. Ücretsiz bakımlar ise peryodik bakım kapsamında değişmesi gereken filtreleri ve işletim sıvılarını (motor yağı, şanzıman yağı, antifriz) kapsamaktadır.

Sene sonuna kadar devam edecek olan kampanya ile ilgili detaylı bilgiler BusStore ya da Mercedes-Benz Türk yetkili bayilerinden edinilebilir.

Mercedes-Benz marka araçlar ile sınırlı olmayıp her marka ve model 2. El otobüsü müşterileriyle buluşturan BusStore, otobüsleri alım aşamasında detaylı ekspertizden geçiriyor ve ekspertiz neticesine göre de kategorilendirip satışa sunuyor. Bu kategoriler sayesinde müşteriler kendilerine en uygun 2. El otobüs ve bu araçlara ilişkin tüm detaylı bilgilere ulaşabilmenin yanısıra, hızlı ve güvenli bir seçim yapabiliyorlar.

BusStore, otobüs satışı ile birlikte finansman ve sigorta hizmetlerini, Hadımköy’de bulunan merkezi ve Türkiye genelinde işbirliği içerisinde olduğu Mercedes-Benz yetkili bayileri aracılığı ile müşterilerine sunuyor. 

Etiketler :