Çalıkıran Turizm filosunu 6 adet  Yeni Volkswagen Crafter ile güçlendirdi

Çalıkıran Turizm filosunu 6 adet Yeni Volkswagen Crafter ile güçlendirdi

Ankara’da taşıma sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Çalıkıran Turizm, filosunu 6 adet Yeni Crafter ile güçlendirdi. 20 araçlık filo yenileme projesinin ilk ayağı olan 6 adet Yeni Crafter’ın teslimat töreni, Doğuş Otomotiv ve Volkswagen Yetkili Satıcısı Eskihisar yetkililerinin de katıldığı törenle Ankara’da gerçekleşti.

Volkswagen Ticari Araç, taşımacılık ve turizm sektörünün lider firmalarıyla iş birliğine devam ediyor. Markanın sektördeki en iddialı modeli Yeni Crafter, bu kez de Ankara’nın önde gelen taşımacılık firmalarından olan Çalıkıran Turizm’in tercihi oldu. Çalıkıran Turizm, 20 araçlık yenileme projesinin ilk ayağı olan 6 adet Yeni Crafter Servis 177 PS 5.0 ton 19+1 ekstra uzun şasi manuel vites modelini tören ile teslim aldı. 

Çalıkıran Turizm’den Yönetim Kurulu Üyeleri İhsan Çalıkıran, Salim Çalıkıran ve Abdullah Çalıkıran’ın katıldığı teslimat töreninde, Doğuş Otomotiv Volkswagen Ticari Araç Filo Satış Yöneticisi Onurcan Tosun ve Eskihisar Filo Satış Yöneticisi Burak Koyuncu da hazır bulundu. Tören sonrasında, Koyuncu Salim Çalıkıran’a aralarındaki güçlü iş birliğini temsil eden bir plaket de takdim etti. Çalıkıran Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Çalıkıran, Volkswagen Crafter’ı yüksek teknolojisi, düşük yakıt tüketimi, konforu ve yüksek ikinci el değeri sebebi ile tercih ettiklerini belirtti.

Etiketler :