Continental’den Türkiye’ye Özel "Hafif Ticari" Lastiği

Continental’den Türkiye’ye Özel "Hafif Ticari" Lastiği

Continental, Türkiye koşullarına özel olarak geliştirdiği yeni Hafif Ticari ve Van Grubu lastiği VanContact AP’yi piyasa sürüyor. Değişken yol ve yük kapasitesi için özel olarak tasarlanan lastik, yüksek kilometre performansı sağlıyor.

Continental, yeni ürünü VanContact AP ile kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılayan yeni çözümler sunmaya devam ediyor. Türkiye’deki yol şartlarına göre özel olarak tasarlanan yeni VanContact AP, güçlü gövde yapısıyla ağır yük altında dahi uzun ömür ve yüksek kilometre performansı sağlıyor.

HEM ASFALT HEM ASFALT DIŞI SÜRÜŞ İÇİN ÖZEL TEKNOLOJİ!

Continental, VAN serisinde yaşanan en büyük sorunları yakından gözlemleyerek, asfalt ve asfalt dışı yol koşullarında ihtiyaçları aynı anda karşılamak için geliştirilmiş yeni teknolojisini VanContact AP’de bir araya getirdi.

Kesilmeye, ufalanmaya karşı dayanıklı tabanı ve taş itici özellikli “akıllı hamur” ile güçlü gövde yapısını bir araya getiren VanContact AP, geliştirilmiş yuvarlanma direnci ve yol tutuşu sayesinde güvenli sürüş sağlıyor. Değişken yol koşullarına göre üretilen VanContact AP ayrıca kaldırım sürtünmelerine karşı geliştirilmiş yanağı ile uzun kullanım ömrü veriyor. Kapalı omuz yapısıyla gürültüyü dışarı vermiyor ve sürüş konforunu artırıyor. Yeni VanContact AP daha yüksek yük taşıma kapasitesi özelliğiyle yüksek performans ve uzun hizmet ömrü sunuyor.

Etiketler :