Coşkunlar Otomotiv 10 adet Conecto aldı

Coşkunlar Otomotiv 10 adet Conecto aldı

Mercedes-Benz Türk'ün Coşkunlar Otomotiv’e 10 adet Mercedes-Benz Conecto teslim etti. Mercedes-Benz Türk’ün Hadımköy’deki merkezinde gerçekleştirilen törene Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt ve Coşkunlar Otomotiv sahibi Kani Coşkun katıldı. Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt teslimat töreninde yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bu 10 adetlik Yeni Conecto projesiydi. Bugün yaptığımız teslimat...

Mercedes-Benz Türk'ün Coşkunlar Otomotiv’e 10 adet Mercedes-Benz Conecto teslim etti. Mercedes-Benz Türk’ün Hadımköy’deki merkezinde gerçekleştirilen törene Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt ve Coşkunlar Otomotiv sahibi Kani Coşkun katıldı.

 Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt teslimat töreninde yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bu 10 adetlik Yeni Conecto projesiydi. Bugün yaptığımız teslimat bizim için çok önemli. Halk otobüslerinin merkezi İstanbul. İstanbul’da yapılan otobüs tercihleri Anadolu’daki tercihleri de çok yakından etkiliyor. Coşkunlar Oto’nun Conecto’yu tercih etmesi sektörde önemli bir yankı uyandıracaktır. Yeni Conecto, toplu taşımacılıkta en az yakıt tüketen araç konumunda bulunuyor.”

Coşkunlar Otomotiv sahibi Kani Coşkun da törende yaptığı açıklamada, “Biz şirket olarak 2.5 yılda bir otobüslerimizi yeniliyoruz. Otobüslerimizin tamamını değiştirdik. Bu kez Mercedes-Benz’i tercih ettik. Satış sonrası hizmetlerde Mercedes-Benz’e güveniyoruz” diye konuştu.  

 

Etiketler :