Crown forklift ve depo ekipmanları CeMAT Avrasya’da yerini aldı

Crown forklift ve depo ekipmanları CeMAT Avrasya’da yerini aldı

Temsa İş Makinaları, 15-18 Mart tarihleri arasında Tüyap İstanbul Fuar Merkezinde gerçekleştirilen CeMAT Avrasya fuarına katıldı. Endüstri 4.0’ün yenilikçi lojistik, intralojistik ve lojistik bilişimi teknolojilerini bir çatı altında toplayan CeMAT Avrasya’da Temsa İş Makinaları, distribütörlüğünü yürüttüğü akıllı depo çözümleri sunan inovasyon ödüllü Crown marka forklift ve depo ekipmanları ve dizel forklift alanının en dayanıklısı Komatsu markasının tanıtımını gerçekleştirdi.

Yaklaşık 70 ülkeden 30 bine yakın ziyaretçiyi ağırlayan fuarda, operatörlerin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanan Crown SC serisi forkliftler uygulamalı olarak müşterilere tanıtılırken, konfor ve güvenliği bir arada sunmasıyla da büyük beğeni topladı. Kalabalık yerleştirme alanlarında ve dar koridorlarda çalışacak manevra kabiliyetine sahip, en ağır yükleri kolaylıkla kaldırabilen Crown marka FC 5200 serisi forkliftler ise stantta yer alan bir diğer ürün grubuydu.

Temsa İş Makinaları’nın standında yıllardır distribütörlüğünü yürüttüğü Komatsu markasının düşük yakıt tüketimli, güçlü ve konforlu dizel forkliflerine de yer verildi.

Etiketler :