DAF çekicideki gücünü inşaatta da sergileyecek

DAF çekicideki gücünü inşaatta da sergileyecek

DAF’ın yeni inşaat serisi araçlarının İspanya’nın Malaga şehrinde tanıtımı ile ilgili düzenlenen organizasyonda DAF Trucks Türkiye Genel Müdürü Gregor Van Der Mark önemli açıklamalarda bulundu. Avrupa’da çekici pazarında lider oldukları ağır kamyon pazarında ise yüzde 16.6’lık pazar payı ile ikinci sırada yer aldıklarını belirtti. Geçtiğimiz yılı Avrupa'nın en büyük ikinci kamyon markası olarak yılı tamamladıklarını ve 7 ülkede pazar lideri olduklarını...

DAF’ın yeni inşaat serisi araçlarının İspanya’nın Malaga şehrinde tanıtımı ile ilgili düzenlenen organizasyonda DAF Trucks Türkiye Genel Müdürü Gregor Van Der Mark önemli açıklamalarda bulundu. Avrupa’da çekici pazarında lider oldukları ağır kamyon pazarında ise yüzde 16.6’lık pazar payı ile ikinci sırada yer aldıklarını belirtti. 

Geçtiğimiz yılı Avrupa'nın en büyük ikinci kamyon markası olarak yılı tamamladıklarını ve 7 ülkede pazar lideri olduklarını vurgulayan Gregor Van Der Mark, 2018’de 67 bin adet kamyon üreterek bir rekora imza attıklarını kaydetti. 

DAF olarak çekicideki güçlerini inşaat segmentinde de göstermek istediklerini anlatan Gregor Van Der Mark, yeni inşaat segmenti araçları ile Avrupa ve Türkiye pazarında önemli paylar elde etmeyi hedeflediklerini söyledi.

DAF olarak inşaat pazarına odakladıklarını anlatan Gregor Van Der Mark, inşaat sektörüne yönelik DAF kamyonlarda ürün serisini yeni araç konfigürasyonlarıyla genişlettiklerini söyledi. DAF olarak kendilerinin ürettiği 10 tonluk bir ön dingili ve tamamen yeni 7.5 tonluk arka dingili de kullanıma sunduklarını vurgulayan Van Der Mark, “Bu yeni ürünler DAF'ın, sabit kasalı kamyon segmentindeki ürün serisini özellikle inşaat araçlarını düşünerek genişletiliyor” dedi. 

TÜRKİYE’NİN ÖNEMLİ ALTYAPI PROJELERİ VAR

Türkiye’nin önemli bir pazar olduğunu söyleyen Gregor Van Der Mark, Türkiye’de çok ciddi altyapı yatırımları gerçekleştirildiğini ve gelecekte de önemli altyapı projelerinin hayata geçirileceğini söyledi. Bu projelerde sağlam ve dayanıklı araçlara ihtiyaç duyulacağını anlatan Gregor Van Der Mark, DAF olarak yeni araçları ile pazarda yerlerini alacaklarının altını çizdi. 

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİNE SAHİBİZ

Türkiye’de 16 ton ve üstü pazarın geçtiğimiz yıl 13 bin 538 adette kapattığını, pazarın gelecek yıllarda daha yukarılara çıkacağını öngördüklerini söyleyen Gregor Van Der Mark, DAF olarak pazarda çok geniş ürün yelpazesi ile müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek araçları ile yer alacaklarını ifade etti. 

DAF LF ürünlerinin özellikle şehiriçinde Türkiye pazarı içinde önemli  bir çözüm olacağını söyleyen Gregor Van Der Mark, XF ve CF’in de tüm segmentlerin ihtiyaçlarına cevap verdiğini vurguladı. 

TOPLAM SAHİP OLMA MALİYETİ DAF İÇİN ÖNEMLİ

DAF araçlarının yüzde 7’lere varan daha az yakıt tüketimi ile öne çıktığını söyleyen Gregor Van Der Mark, kendileri için en önemli konulardan birinin ise toplam sahip olma maliyeti olduğunu vurguladı. 

Terzi usulü üretim yaptıklarını belirten Gregor Van Der Mark, tüm araçlarını müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda tasarladıklarını kaydetti. Fabrika çıkışlı üstyapı modülü ile üstyapıcıların hiç zorlanmadan hızlı ve en uygun üstyapıyı DAF araçlarına uygulayabildiğini anlattı. 

GÜÇLÜ VE DAYANIKLI 

DAF araçlarının uzun süre testlere tabi tutulduğunu kaydeden Gregor Van Der Mark, inşaat segmentinde de araçlarının güçlü ve dayanıklılık özelliği ile öne çıkacağını söyledi. 

İnşaat segmentinde devreye aldıkları yeni modellerin müşterilerine toplam maliyette önemli avantajlar sunacağını ifade eden Gregor Van Der Mark, tüm pazarlarda olduğu gibi Türkiye’de de inşaat pazarında önemli pazar payına sahip olacaklarını söyledi. 

DAF Trucks Türkiye Bölge Satış Müdürü Ali Güler de toplantıda DAF inşaat araçlarının özelliklerinden ve müşterilerine sunduğu avantajlardan bahsetti. 

Etiketler :