DAF, Gaziantep'te ProPratik Elbeyli ile servis hizmeti vermek için anlaştı

DAF, Gaziantep'te ProPratik Elbeyli ile servis hizmeti vermek için anlaştı

DAF Trucks Turkey, Türkiye’deki hizmet ağını genişletiyor. DAF, müşterileri için gerekli servisleri sağlamak için Gaziantep’te ProPratik Elbeyli ile Truck and Trailer Parts (TRP+) anlaşması imzaladı. Yapılan anlaşma törenine DAF Trucks Turkey Genel Müdürü Gregor van der Mark, Propratik Elbeyli Kurucusu Mehmet Fadıl Elbeyli, Propratik Elbeyli CEO’su Burhan Elbeyli, DAF Trucks Turkey Servis Müdürü Bahadır Tuncer ve Propratik Elbeyli Servis Müdürü Bülent Özdayı katıldı. Konuyla...

DAF Trucks Turkey, Türkiye’deki hizmet ağını genişletiyor. DAF, müşterileri için gerekli servisleri sağlamak için Gaziantep’te ProPratik Elbeyli ile Truck and Trailer Parts (TRP+) anlaşması imzaladı. Yapılan anlaşma törenine DAF Trucks Turkey Genel Müdürü Gregor van der Mark, Propratik Elbeyli Kurucusu Mehmet Fadıl Elbeyli, Propratik Elbeyli CEO’su Burhan Elbeyli, DAF Trucks Turkey Servis Müdürü Bahadır Tuncer ve Propratik Elbeyli Servis Müdürü Bülent Özdayı katıldı. 

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “TRP+, her türden TIR ve karavan servisinin olduğu çok amaçlı bir ağır ticari taşıt servisidir. Bununla birlikte DAF ürünlerinin yetkili servisi olması TRP+/DAF servisini müşterilerimiz için lokasyon olarak da en üst seviyeye taşımıştır. ProPratik, Brisa’nın bir ilke daha imza atarak ticari araç ve filolarının lastik, bakım gibi ihtiyaçlarını tek çatı altında, yüksek kalite güvencesiyle karşılamak amacıyla hayata geçirdiği ağır vasıta servis zinciridir” bilgisi verildi. 

Etiketler :