DAF, pazar lideri olduğu Ürdün'de 500. aracını teslim etti

DAF, pazar lideri olduğu Ürdün'de 500. aracını teslim etti

DAF Ürdün'de 500. kamyonun teslimatını gerçekleştirdi. Ürdün pazarına 2014'te giren DAF, kısa sürede önemli satışlara imza atarak yüzde 25’den fazla pazar payı elde ederek liderliğe yükseldi. DAF’ın Ürdün’de gerçekleştirdiği 500. kamyon DAF CF85 4x2 Euro3 çekici oldu.

Teslim edilen 500. kamyon merkezi Amman'da bulunan Euro Shipping Services (ESS) tarafından verilen 50 kamyonluk siparişin bir parçasını oluşturuyor. DAF'tan alınan 50 kamyonla birlikte ESS, Ürdün'de artan nakliye talebini karşılayacak konuma gelmeyi amaçlıyor.

ESS'nin sahipleri Issam Sacca ve Mahmoud Omran teslimatta yaptıkları açıklamada, “CF85’i tencih etmemiz sürpriz değil. DAF'lar özellikle yakıt tüketimi açısından son derece verimli. Toplam sahip olma maliyetinin bu kadar uygun olması tercihimizde önemli etkenlerden birini oluşturuyor. Ayrıca güvenlik, güvenilirlik ve dayanıklılık açısından da DAF CF, 90 araçlık filomuza düşünmeden katmak istediğimiz bir kamyondu. Buna ek olarak, yerel DAF bayisi olan Manaseer tarafından sağlanan satış sonrası destek ve ekstra hizmetlere olan güvenimiz de tam" dedi.

Satış Operasyonları Genel Müdürü Michiel Kuijs konuyla ilgili şunları söyledi: "Ürdün gibi ülkelerde sürüş koşulları çok zorlayıcı olabildiği için kamyonlarımızda buna uygun düzenlemeler yapıyoruz. Dünyanın neresinde olursa olsun tüm işletmecilere aynı DAF deneyimini sunuyoruz: mümkün olan en düşük toplam sahip olma maliyetiyle maksimum çalışma süresi ve düşük bakım maliyetleri. 4 yıl içinde Ürdün pazarının lideri olmamızın elbette bir sebebi var. 16 ton ve üzerindeki kamyon pazarında yaklaşık 600 araç bulunuyor ve DAF bu pazarda yüzde 25'in üzerinde paya sahip."

Etiketler :