DAF Turkey önemli bir işbirliğine imza attı

DAF Turkey önemli bir işbirliğine imza attı

DAF Trucks Turkey ve AdexAkademi önemli bir işbirliğine imza attı ve DAF Akademi kuruldu. Yapılan anlaşmaya göre AdexAkademi; DAF Türkiye adına ürün ve teknik eğitimlerin yapılmasını sağlayacak. Ayrıca DAF müşterilerine de araç ve güvenlik, ekonomik sürüş üzerine eğitimler verecek. İki firma arasındaki anlaşmayı DAF Trucks Türkiye Genel Müdürü Gregor Ger Van Der Mark ve AdexAkademi'den Ayhan Gökdemir yaptı.                                                                                 ...

DAF Trucks Turkey ve AdexAkademi önemli bir işbirliğine imza attı ve DAF Akademi kuruldu. Yapılan anlaşmaya göre AdexAkademi; DAF Türkiye adına ürün ve teknik eğitimlerin yapılmasını sağlayacak. Ayrıca DAF müşterilerine de araç ve güvenlik, ekonomik sürüş üzerine eğitimler verecek. İki firma arasındaki anlaşmayı DAF Trucks Türkiye Genel Müdürü Gregor Ger Van Der Mark ve AdexAkademi'den Ayhan Gökdemir yaptı.                                                                                            

Konuyla ilgili bir açıklama yapan DAF Trucks Türkiye Genel Müdürü Gregor Ger Van Der Mark, “DAF Trucks Türkiye ve AdexAkademi işbirliği; ürünlerimize kattığımız kalitemizin, iletişim ağımıza geri dönüşünü güçlendirmek adına büyük önem taşımaktadır. Türkiye merkezli, saygın bir sürücü ve yol güvenliği eğitimi sağlayan AdexAkademi ile çalışmak; müşterilerimize, en son teknoloji eğitim tesislerinde, Türkiye'de gelişmiş sürücü eğitimi programlarına katılma fırsatı sunabileceğimiz anlamına gelmektedir” açıklamasında bulundu. 

Etiketler :