DAF XF, Polonya’da 2018 Yılının Çekicisi Seçildi

DAF XF, Polonya’da 2018 Yılının Çekicisi Seçildi

Yeni DAF XF, Polonya'nın önde gelen taşımacılık dergisi Polski Traker'in okuyucuları tarafından "2018 Yılın Çekicisi" seçildi. Üst sınıf DAF çekicisi, zarif tasarımı, en son teknoloji ürünü ve güvenlik özellikleri ve mükemmel sürücü konforu ile öne çıktı.

Polski Traker'in “Yılın Çekicisi” seçimleri, Polonya ulaştırma sektöründeki en önemli tanımadır. DAF Trucks, daha önce 1998, 1999, 2006, 2007 ve 2014 yıllarında ödül aldı ve bu yıl DAF'ın altın madalya kazanması altıncı kez sağlandı.
Yeni DAF XF, birçok yeniliği ve sektörün lider taşımacılık verimliliği nedeniyle “Yılın Polonya Çekicisi” seçildi. Yeni güç aktarma sistemi, geliştirilmiş aerodinamik, düşük ağırlık ve diğer optimizasyonlar yakıt tüketiminde yüzde 7'lik bir kar sağlıyor. Ek olarak, yeni kabin tasarımı ve sınıf lideri sürücü konforu Polski Traker okuyucuları tarafından büyük beğeni topladı.

Polski Traker Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Uluslararası Yılın Çekicisi jüri üyesi Aleksandre Głuś şunları söyledi: “Yeni DAF XF, operatörlerin yanı sıra sürücüler için önemli olan neredeyse tüm alanlarda etkileyici iyileştirmelerle karakterize ediliyor. Sürücüler, etkileyici yakıt verimliliği kazanımlarını takdir ederken, sürücüler kamyonların büyük konforunu övüyorlar. Ayrıca: başlık olarak, DAF’nin pazar lideri olan DAF’in devam eden başarısının bir göstergesidir” ifadesi kullanıldı.

“Bu tanıma çok değerli çünkü çekicilerimizin sahipleri ve sürücüleri tarafından ödüllendirildi” diyen DAF Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlama ve Satış Direktörü Richard Zink, “Yeni DAF XF'i tercih ettikleri uzun mesafe kamyonu olarak tanıdıklarını memnuniyetle karşılıyorum. Polonya'daki Yılın Çekicisi ünvanını kazanmak, aynı zamanda, ödüllü çekicimizi sektördeki en iyi hizmetlerle destekleyen özel ve profesyonel bayi ağımızın tanınmasıdır” dedi.

Etiketler :