Dassault Systèmes’ten Taşımacılık Sektörüne Yeni 3 Boyutlu Çözüm

Dassault Systèmes’ten Taşımacılık Sektörüne Yeni 3 Boyutlu Çözüm

Dassault Systèmes, ‘Vehicle Program Intelligence’ endüstriyel çözüm deneyimiyle nakliye ve ulaşım şirketleri için, süreç iyileştirmeye yönelik analiz ihtiyaçlarını karşılayacak özel bir çözüm sağlıyor. ‘Vehicle Program Intelligence’ çözümünün hızı ve esnekliği; karmaşıklığı ve maliyetleri azaltıyor, araç kalitesini artırırken pazara sunma süresini azaltıyor.Dassault Systèmes taşımacılık ve ulaşım şirketleri için güçlü analiz uygulamaları...

Dassault Systèmes, ‘Vehicle Program Intelligence’ endüstriyel çözüm deneyimiyle nakliye ve ulaşım şirketleri için, süreç iyileştirmeye yönelik analiz ihtiyaçlarını karşılayacak özel bir çözüm sağlıyor. ‘Vehicle Program Intelligence’ çözümünün hızı ve esnekliği; karmaşıklığı ve maliyetleri azaltıyor, araç kalitesini artırırken pazara sunma süresini azaltıyor.

Dassault Systèmes taşımacılık ve ulaşım şirketleri için güçlü analiz uygulamaları sağlayan ‘Vehicle Program Intelligence’ endüstri çözümü deneyimini pazara sundu. 3DEXPERIENCE platformunu temel alan “Vehicle Program Intelligence”, ürün ve üretim verilerini topladıktan sonra ölçerek ve analiz ederek proje, değişiklik ve kalite yönetimi ile ilgili kurumsal kararları hızlandırıyor ve kararların daha doğru alınmalarını sağlıyor.

Yeni bir araç geliştirme süreci; ortalama beş yıl sürebiliyor ve birçok farklı disiplinden ve ülkeden yüzlerce paydaşın katılımını gerektiriyor. Araç ile ilgili yüzlerce yeni bilgi kaynağı projenin büyüklüğünü ve karmaşıklığını artırırken, eski sistemler ve gerekli ulaşılabilir mühendislik verilerinin eksikliği süreç optimizasyonunu olumsuz etkiliyor. Araç üreticileri ve tedarikçiler, bu zorluğu aşabilmek için araç programlarının gelişimini gerçek zamanlı, kapsamlı ve kullanıcı dostu bir şekilde görebilmeye ihtiyaç duyuyor.

“Vehicle Program Intelligence” endüstriyel çözüm deneyimi; özel olarak araç programı karar alıcıları ve yöneticileri için, projenin ilerleme durumu hakkında derinlemesine bilgi sağlayacak şekilde tasarlandı. Şirketler müşteri sorunları ve yanıt süreleri, arıza modu ve düzeltici işlem trendlerinin yanı sıra üreticinin maliyet, kalite ve malzemelerin uygunluğu anlamında karşı karşıya olduğu riskler hakkında bilgiye de ulaşabiliyor.

Sanal bir ortak çalışma ortamında kullanıcılar, ürün geliştirme verilerinin yanı sıra proje, değişiklikler ve kalite ile ilgili güncel temel performans göstergelerine hızlı ve etkin bir şekilde erişim sağlayabiliyor. Bu özel erişim noktası, bilgi güvenilirliği ve takip edilebilirliği sağlarken bilgilerin aranması ve bir araya getirilmesi için harcanan zamanı azaltıyor. “Vehicle Program Intelligence” aynı zamanda eski sistemlerden içerik toplamakta ve analiz etmekte, en gerekli verilerin 3DEXPERIENCE platformuna şeffaf bir şekilde aktarılmasını mümkün kılmakta. Bu, eski araçlara ve sistemlere olan ihtiyacın kontrollü ve düşük riskli bir şekilde ortadan kaldırılmasını kolaylaştırıyor.

Dassault Systèmes Ulaşım ve Mobilite Sektörü Başkan Yardımcısı Olivier Sappin şunları söyledi: “Dassault Systèmes, ‘Vehicle Program Intelligence’ endüstriyel çözüm deneyimiyle nakliye ve ulaşım şirketleri için, süreç iyileştirmeye yönelik analiz ihtiyaçlarını karşılayacak özel bir çözüm sağlıyor. Şirketler, tek bir bilgi kaynağıyla, daha fazla bilgiye dayalı kararlar alabilirler. ‘Vehicle Program Intelligence’ çözümünün hızıyla esnekliği karmaşıklığı ve maliyetleri azaltıyor, araç kalitesini artırırken aracın pazara sunulma süresini azaltıyor.”

Etiketler :