DHL Freight İzmir şubesi çalışanları, öğrencileri tiyatroyla tanıştırdı

DHL Freight İzmir şubesi çalışanları, öğrencileri tiyatroyla tanıştırdı

DHL Freight İzmir şubesi, farklı bir sosyal sorumluluk projesine imza atarak, İzmir’in Buca ilçesindeki Kaynaklar İlkokulu’nda okuyan 3. sınıf öğrencilerini tiyatroya götürdü. Güzelbahçe Belediyesi Çocuk Tiyatroları Festivali kapsamında izleyiciyle buluşan “Geleceğin Çocukları” oyunu, Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi’nde 7 Mayıs Pazar günü sahnelendi. Etkinlik için yapılan yolculuk süresince  bir kısmı ilk kez denizi gördüklerini belirten çocuklar,...

DHL Freight İzmir şubesi, farklı bir sosyal sorumluluk projesine imza atarak, İzmir’in Buca ilçesindeki Kaynaklar İlkokulu’nda okuyan 3. sınıf öğrencilerini tiyatroya götürdü. Güzelbahçe Belediyesi Çocuk Tiyatroları Festivali kapsamında izleyiciyle buluşan “Geleceğin Çocukları” oyunu, Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi’nde 7 Mayıs Pazar günü sahnelendi. Etkinlik için yapılan yolculuk süresince  bir kısmı ilk kez denizi gördüklerini belirten çocuklar, hayatlarında ilk defa tiyatro oyunu izlemenin keyfini de yaşadı.  

Sorumluluğunu DHL Freight İzmir Şubesi Operasyon Müdürü Ozan Devrim’in üstlendiği etkinliğe, toplam 20 öğrenci katıldı. Servis araçlarıyla okullarından alınan çocuklar, birlikte yenen öğle yemeği ve oyun parkında geçirilen keyifli zamanın ardından tiyatroya götürüldü. Oyunun bitiminde çocuklara, günün anısı olması amacıyla satranç takımı hediye edildi.  

Projeyle ilgili bilgi veren DHL Freight İzmir Şubesi Operasyon Müdürü Ozan Devrim, “Amacımız, çocuklarımızın yüzünde hoş bir tebessüm bırakmak ve hatıralarında yer etmekti. Günün sonunda onların gülen gözlerindeki mutluluğu ve projenin başarıya ulaştığını görmek, bizi fazlasıyla sevindirdi” dedi.  

DHL Freight Türkiye Genel Müdürü Hasan Kavcı ise “DHL Freight olarak dünyanın dört bir yanına ürün taşımakla kalmıyor, insanları ve yaşamlarını birleştirmek için çalışıyoruz. İzmir Şubemizin gerçekleştirdiği projeyle çocuklarımızın hayatına da dokunduk. Mükemmel hizmet anlayışıyla çalışırken, hem operasyonlarımız hem de sosyal sorumluluğa verdiğimiz önem doğrultusunda, çevremizde fark yaratamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

Etiketler :