DHL Freight Türkiye, İzmir’de Tedarikçi ve Şoförleri ile Buluştu

DHL Freight Türkiye, İzmir’de Tedarikçi ve Şoförleri ile Buluştu

DHL Freight, en büyük tedarikçisi Ars-Pet Petrol Ürünleri A.Ş.’nin yöneticileri ve firmanın DHL Freight operasyonlarına hizmet veren TIR şoförlerinin katılımıyla, 16 Ağustos’ta “Tedarikçi Günü” etkinliğini İzmir’de hazırladı.

DHL Freight, birlikte yola çıktığı tedarikçi ve şoförlerini unutmadı. 7 yıldır kesintisiz araç tedarik hizmeti sunan Ars-Pet Petrol Ürünleri A.Ş.’nin yöneticilerine ve DHL Freight operasyonlarına hizmet veren şoförlerine, DHL Freight İzmir Şubesi’in ev sahipliğinde gerçekleştirdiği etkinlikte teşekkürlerini sundu.

DHL Freight Güneydoğu Avrupa Bölge Direktörü Selçuk Boztepe’nin DHL Freight’in Türkiye’de kuruluşundan bugünlere kadar tedarikçileri ve şöförleri ile karşılıklı güvene dayalı ilişkileri neticesinde ulaştığı başarı ve tek TIR’ı olmadan asset – light iş modelini sürdürebilmesindeki tedarikçi ve şoförlerin katkısını vurguladığı konuşmasının ardından, Ars-Pet Petrol Ürünleri A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Savaşan’a teşekkür plaketi takdim edildi. Teşekkür plaketleri ile birlikte şoförler için özel hazırlanan şoför hediye paketleri tek tek takdim edilerek karşılıklı iyi niyetler paylaşıldı.

DHL Freight Anadolu Bölge Direktörü Hasan Kavcı ve İzmir Operasyon Müdürü Ozan Devrim’in de katılımıyla gerçekleşen etkinlik, tedarikçi firma yetkilileri için organize edilen yemek ile devam ederek, lojistik alanındaki sohbetlerle son buldu.

DHL Freight Türkiye tarihinde İzmir’de ilk defa organize edilen “Tedarikçi Günü” etkinliği ile operasyonlarında çalışan şoförleriyle ilişkilerine her daim önem veren DHL Freight Türkiye, güçlerini birleştirdiği tedarikçileriyle istikrarlı büyümesine devam ederek pazar payını arttırmayı hedefliyor.

Etiketler :