DKV, paralı otoyol ücretlerini ödeyen yeni geçiş kutusu DKV Box Europe’u hizmete sundu

DKV, paralı otoyol ücretlerini ödeyen yeni geçiş kutusu DKV Box Europe’u hizmete sundu

DKV Avrupa’nın birçok ülkesinde paralı otoyol ücretlerini ödeyen yeni geçiş kutusu DKV Box Europe’u müşterilerinin hizmetine sundu.

Avrupa otoyollarında nakitsiz yol yardım hizmetinde lider olan DKV, Avrupa Elektronik Geçiş Hizmeti (EETS) kapsamında müşterileri için değer yaratan yeni geçiş kutusu DKV Box Europe’u faaliyete geçirdi. Avrupa’daki bütün önemli paralı yolların ücretlerini ödemek üzere tasarlanan ve araca takılan yeni geçiş kutusu halen Almanya, Avusturya, Belçika, Fransa, İspanya, Portekiz’deki paralı yolların yanı sıra Heren Tüneli (Lübeck), Liefkenshoek Tüneli (Belçika) ve Warnow Tüneli (Rostock) için nakliye araçlarının geçiş ücretlerinin ödenmesini sağlıyor. Bu listeye kısa bir süre içinde başka Avrupa ülkeleri de eklenecek.

DKV Euro Service Otoyol Sistemleri Direktörü Jérôme Lejeune konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Amacımız Almanya ve Avrupa’daki müşterilerimize en iyi elektronik geçiş hizmetini sunmaktır. Bu amaçla DKV Box Europe’un işlevlerinden araca takılmasına ve operasyonel performansına, doğru veri transferinden faturalandırmasına kadar sürecin bütün aşamaları yoğun bir şekilde önceden test edildi.” 

DKV Euro Service Satış Genel Müdürü Markus Präßl ise, “DKV Box Europe ile müşterilerimize tedarik güvencesi ve örnek bir hizmet kalitesi sunuyoruz” dedi.

Etiketler :