Doğuş Otomotiv’in Videolu İş İlanına Özel Ödül!

Doğuş Otomotiv’in Videolu İş İlanına Özel Ödül!

Doğuş Otomotiv’in, Değer ve İlgi Merkezi (DİM) için hazırladığı videolu iş ilanı, Kariyer.net tarafından düzenlenen İnsana Saygı Ödülleri’nde, En İyi Videolu İlan Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Kariyer.net tarafından insan kaynakları alanındaki başarılı çalışmaları öne çıkarmak amacıyla düzenlenen İnsana Saygı Ödülleri’nin, 15’incisi sahiplerini buldu. Doğuş Otomotiv tarafından Değer ve İlgi Merkezi (DİM) için hazırlanan videolu iş ilanı, jüri tarafından En İyi Videolu İlan Özel Ödülü’ne layık görüldü.

DİM çalışanlarının katılımıyla hazırlanan videolu iş ilanında, çalışanlar işleriyle ilgili sorumluluklarını tanıtmanın yanında, Doğuş otomotiv müşterilerine yol yardımı, müşteri hizmetleri yönetimi gibi konularda sundukları kişiye özel çözümleri de izleyicilerle paylaşıyor.

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen ödül töreninde Doğuş Otomotiv adına ödülü ünlü oyuncu Ali Poyrazoğlu’nun elinden Doğuş Otomotiv Stratejik Pazarlama ve Kurumsal İletişim/Marka Müdürü Çağla Gül Şenkardeş ve İnsan Kaynakları Müdürü Berkay Okkan teslim aldı.

Doğuş Otomotiv’in Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği markalarının, satış ve satış sonrası hizmetlerini karşılamak amacıyla diyalog (ilgi yönetimi), yol yardım ve çağrı merkezi (anket ve rezervasyon) operasyon hizmetlerini tek bir çatı altında birleştiren Değer ve İlgi Merkezi (DİM), faaliyete geçtiği 2014 yılından bu yana yaklaşık 1.350.000 müşteri kontağıyla, Türkiye otomotiv sektörünün konusunda en aktifi birimi oldu.

Ödül alan videoyu linkten izleyebilirsiniz: http://www.dogusotomotiv.com.tr/tr/hakkimizda/dogus-otomotiv/deger-ve-ilgi-merkezi-dim

Etiketler :