DÜZCE CAM FİLOSUNU TAMAMEN YENİLEDİ

DÜZCE CAM FİLOSUNU TAMAMEN YENİLEDİ

Düzce Cam, “2015 Yılın Uluslararası Kamyonu” seçilen Renault T serisinden 20 araçlık alım ile filosunu tamamen yeniledi

Okan Holding bünyesinde faaliyet gösteren Düzce Cam, filosunun tamamını Renault Trucks T serisi ile yenileyerek araç sayısını 21’e yükseltti. “2015 Yılın Uluslararası Kamyonu” seçilen Renault Trucks T serisi, Euro 5 ve Euro 6 motor seçenekleriyle yakıt tüketiminde bir önceki nesle göre yüzde 5’e ulaşan tasarruf sağlıyor. Bakım maliyetlerinde de müşterilerine avantaj sağlayan Renault Trucks T serisi, güçlü ve dayanıklı şasisi ve kabiniyle yüksek performans ve dayanıklılık sunuyor. Kabinde geniş yaşam alanı ve giriş kolaylığı, üst düzey sürüş konforu ve üstyapı kullanım kolaylığı gibi sürücünün günlük hayatını kolaylaştıran özellikler de T serisinde öne çıkıyor.

KASIM AKTAŞ: "MEVCUT FILOMUZUN TAMAMINI KOÇASLANLAR OTOMOTIV’E GERI VEREREK YERINE 20 ADET T SERISI ARAÇ SATIN ALDIK"

Koçaslanlar Otomotiv Kocaeli şubesinde gerçekleştirilen teslimat töreninde Düzce Cam’ı temsilen Kasım Aktaş yer alırken,  Renault Trucks adına Türkiye Satış Direktörü Tolga Küçükyumuk ve Koçaslanlar Otomotiv adına Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçarslan ile Genel Müdür Erdoğan Seymen hazır bulundu. Aktaş, “Koçaslanlar Otomotiv ile ortaklığımız öncesi 1 adet yeni T serisi araç satın aldık. Bu aracı bir hafta boyunca filomuzdaki diğer marka araçlar ile birlikte aynı yük ve güzergâhta test ettik. Sonuçta T serisi 100 km’de ortalama 3 litre daha az yakıt tüketti. Bu tasarrufu ay bazında düşündüğümüzde firmamız için büyük bir kârlılık söz konusu. Mevcut filomuzun tamamını Koçaslanlar Otomotiv’e geri vererek yerine 20 adet T serisi araç satın aldık. Renault Trucks’ın ve Koçaslanlar Otomotiv’in Satış Sonrası Hizmet anlayışının da bize büyük katkı sağlayacağının farkındayız. Bu alımı, uzun sürecek bir ortaklığın başlangıcı olarak görmekteyiz” sözleriyle yatırımlarını Renault Trucks ile sürdürecekleri mesajını verdi.  

MAHMUT KOÇASLAN: "AMACIMIZ SATIŞ SONRASI MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ HER ZAMAN BİRİNCİ PLANDA TUTMAK"

Koçaslanlar Otomotiv adına konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan, “Öncelikle, Düzce Cam’a satışını gerçekleştirdiğimiz Renault Trucks T460.19 4x2 Smooth E5 araçlarımızın teslimatından dolayı oldukça mutluyuz. Bu araçlar yürüyen bir fabrika gibiler; otomotik vitesi, sürüş kalitesi ve çevreci kimliği ile firmaya önemli bir katma değer sağlayacaklar. Amacımız satış sonrası müşteri memnuniyetini her zaman birinci planda tutmak. Verdiğimiz hizmetin ciddiyetinin bilinci ile Koçaslanlar Otomotiv olarak Bursa, Balıkesir, Denizli, Düzce, Eskişehir, İzmir ve Kocaeli’nde bulunan satış ve satış sonrası hizmet noktalarımızda 7/24 müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Düzce Cam’a Renault Trucks markasına göstermiş olduğu güvenden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.

TOLGA KÜÇÜKYUMUK: "İŞBİRLİĞİMİZİN DEVAM EDECEĞİ MESAJINI ALMAMIZ OLDUKÇA ÖNEMLİ"

Renault Trucks adına konuşan Türkiye Satış Direktörü Tolga Küçükyumuk ise, “Düzce Cam ve paydaşımız Koçaslan Otomotiv’e teşekkür ederiz. Bu alımla birlikte Düzce Cam ile olan işbirliğimizin devam edeceği mesajını almamız oldukça önemli. Müşterilerimize bugüne kadar sağladığımız kârlılık, güven, kalite ile kaliteli satış ve sonrası hizmet anlayışımızı sürdüreceğiz” dedi.

Etiketler :