Ege Bölgesi’nin lojistik devi 42 adet Volvo Trucks aldı

Ege Bölgesi’nin lojistik devi 42 adet Volvo Trucks aldı

Egelim Lojistik, 42 adet Volvo kamyon aldı. 11 adedi Euro 6, 31 adedi de Euro 5 araçlardan oluşan teslimat ile ilgili İzmir’de bir teslimat töreni düzenlendi. Törene Volvo Group Kamyonlar Satış Direktörü Şafak Tuğut ve Egelim Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Erim katıldı.ŞAFAK TUĞUT: “ŞU AN TÜRKİYE’DE EN FAZLA EURO 6 ARAÇ SATAN GRUBUZ”Teslimat töreninde bir konuşma yapan Volvo Group Kamyonlar Satış Direktörü Şafak Tuğut şunları söyledi: “Bugün yeni...

Egelim Lojistik, 42 adet Volvo kamyon aldı. 11 adedi Euro 6, 31 adedi de Euro 5 araçlardan oluşan teslimat ile ilgili İzmir’de bir teslimat töreni düzenlendi. Törene Volvo Group Kamyonlar Satış Direktörü Şafak Tuğut ve Egelim Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Erim katıldı.

ŞAFAK TUĞUT: “ŞU AN TÜRKİYE’DE EN FAZLA EURO 6 ARAÇ SATAN GRUBUZ”

Teslimat töreninde bir konuşma yapan Volvo Group Kamyonlar Satış Direktörü Şafak Tuğut şunları söyledi: “Bugün yeni iş ortağımız Egelim Lojistik’e 42 adet Volvo araç teslim ediyoruz. İzmir bölgesi, Volvo ailesi olarak bizim çok önem verdiğimiz bölgelerden birini oluşturuyor. Bu bölgede mevcut gücümüzü daha da artırmak istiyoruz. Türkiye olarak bu yılın başından itibaren Euro 6 araçlara geçiş yapmaya başladık. Şu an Türkiye’de en fazla Euro 6 araç satan grubuz. Egelim Lojistik de 42 adet aracın 11 tanesini Euro 6, diğerlerini Euro 5 olarak tercih etti. Araçlar Volvo FX, F11, FH’den oluşuyor. Egelim Lojistik’e verdiğimiz bu araçlarla ilk Euro 6 filo teslimatını gerçekleştirdik. Bizi diğer markalardan farklı kılan müşteriye özel araçlar teslim etmemiz oluşturuyor.”

KEMAL ERİM: “42 ADET ARAÇ İÇİN 5 MİLYON EUROLUK YATIRIM YAPTIK”

Egelim Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Erim de şunları söyledi: “1988 yılından bu yana Aliağa’da faaliyet gösteriyoruz. Ege Bölgesi’nin en önemli lojistik firmalarından biri konumundayız. Ege Bölgesi, lojistik alanında önemli gelişmeler gösterse de daha fazla lojistik yatırıma ihtiyaç var. Lojistik şirketleri için zaman ve giderler çok önemli. Egelim Lojistik olarak, Aliağa Bölgesi’nde daha fazla istihdam yapmak istiyoruz ve lojistik faaliyetlerimizi yaygınlaştırmayı amaçlıyoruz.

FİLOSUNDAKİ ARAÇ SAYISINI 200'E ÇIKARTTI

Faaliyetlerimizde filomuzu gücü çok önem taşıyor. Bu nedenle 42 adet araç için 5 milyon euroluk yatırım yaptık. Volvo kamyon ve çekicilerin filomuza büyük güç katacak. Volvo’nun kalitesi ve teknolojisi ve de yakıt ekonomisi bize güç katacaktır. Yılda ortalama 4 milyon kilometre yol yapıyoruz. Yüzde 1’lik bir yakıt tasarrufu bile 1 milyon lira tasarruf anlamına geliyor. Volvo araçlardan yüzde 3 yakıt tasarrufu sağlamayı amaçlıyoruz ve bu da 3 milyon lira tasarruf anlamına geliyor. Volvo bizim işimize uygun araç üretiyor. Terzi usulü araçlar teslim ediyor. Şu an filomuzda 200 araç oldu.” 

Etiketler :