Ekol Lojistik, Türkiye Basketbol Şampiyonu Oldu

Ekol Lojistik, Türkiye Basketbol Şampiyonu Oldu

Ekol Lojistik, Corporate Basketball League (CBL) 2015 – 2016 sezonu şampiyonluğu ardından Kurumlararası Basketbol Ligleri Türkiye Şampiyonası’nın da galibi oldu. İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa CBL’nin 1 ve 2. takımlarının yarıştığı şampiyonanın maçları Antalya Atatürk Spor Salonu’nda oynandı.3 – 5 Haziran tarihlerinde 8 takımın katıldığı şampiyonada İstanbul’dan Ekol Lojistik, Ford Otosan; Ankara’dan TC Merkez Bankası, Roketsan; İzmir’den Abalıoğlu...

Ekol Lojistik, Corporate Basketball League (CBL) 2015 – 2016 sezonu şampiyonluğu ardından Kurumlararası Basketbol Ligleri Türkiye Şampiyonası’nın da galibi oldu. İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa CBL’nin 1 ve 2. takımlarının yarıştığı şampiyonanın maçları Antalya Atatürk Spor Salonu’nda oynandı.

3 – 5 Haziran tarihlerinde 8 takımın katıldığı şampiyonada İstanbul’dan Ekol Lojistik, Ford Otosan; Ankara’dan TC Merkez Bankası, Roketsan; İzmir’den Abalıoğlu Şirketi, İzmir Barosu ve Bursa’dan ise Valeo ve Bilberk Örnek Koleji takımları mücadele etti. Ekol Lojistik çeyrek finalde Ankara takımı Roketsan’ı 78 – 50 ‘lik ezici bir farkla yenerek, yarı finalde Ford Otosan ile karşılaştı. Ekol, bu maçı da 83 – 61 skor ile tamamlayarak finale adını yazdırdı. 5 Haziran Pazar günü Bursa takımı Bilberk Örnek Koleji ile final maçında karşılaşan Ekol Lojistik, 22 sayı fark atarak Türkiye Şampiyonu oldu. Müsabaka 81 – 59’luk skor ile noktalandı.

Ekol Lojistik’in farklı birimlerinde görev yapan çalışanların oluşturduğu takım, kendilerini Antalya’da da yalnız bırakmayan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul ile birlikte şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı.

Ekol Lojistik Basketbol Takımı

Antrenör: Erdoğan Narin

Menajer: Ercüment Ayyıldız

Oyuncular:

Fahrettin Öznalbant

Murat Türkçelik

Ahmet Demirhan

İbrahim Buyruk

İrfan Kurtuluş

Ali Bayraktar

Selçuk Han

Bahadır Bozatlı

Fuat Yapar

Adem Kuyumcu

Murat Yıldırım

Rıza Ozan Söyler

Kutluhan Ay

Onurcan Dama

Etiketler :