Ekol’den, Korona Günlerinde Hayvanları Unutmayın Çağrısı

Ekol’den, Korona Günlerinde Hayvanları Unutmayın Çağrısı

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı çalışanlarının ve müşterilerinin sağlığını korumaya yönelik gerekli tüm önlemleri ivedilikle hayata geçiren Ekol Lojistik, insanların evlerinden çıkamadığı bu zorlu günlerde, sokakta yaşayan sahipsiz hayvanlara karşı da toplumu duyarlı olmaya davet ediyor. Yaşam hakkına saygı ilkesinden yola çıkarak “Biz virüs değil, sevgi bulaştırırız” mottosuyla başlatılan kampanya ile Ekol, sokaklarda...

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı çalışanlarının ve müşterilerinin sağlığını korumaya yönelik gerekli tüm önlemleri ivedilikle hayata geçiren Ekol Lojistik, insanların evlerinden çıkamadığı bu zorlu günlerde, sokakta yaşayan sahipsiz hayvanlara karşı da toplumu duyarlı olmaya davet ediyor. Yaşam hakkına saygı ilkesinden yola çıkarak “Biz virüs değil, sevgi bulaştırırız” mottosuyla başlatılan kampanya ile Ekol, sokaklarda aç ve susuz kalan hayvan dostları için destek çağrısı yaptı. 

Sahipsiz hayvanlar için mutfağını mama yapımına açan Ekol, ilk aşamada 3 bin 400 kilogram mama hazırlayıp, İstanbul ormanlarında yaşam mücadelesi veren hayvanları besleyen 11 gönüllü gruba dağıttı. 23 kişiden oluşan gönüllüler mamaları hayvanlara ulaştırarak beslenmelerini sağladı. 

Ekol, haftada iki kez mama yaparak elde edilen 7 ton mamayı ormanlarda hayatını sürdüren hayvanlara ulaştıracak. Mama dağıtımı, 50 kişiye ulaşması planlanan gönüllü orman besleme grupları ile gerçekleştirilecek.

Restoran ve kafelerin kapandığı, koronavirüs salgını endişesiyle insanların evlerinden çıkamadığı bir dönemde sokakta yaşayan can dostları da unutmayan Ekol, başlattığı sosyal medya kampanyası ile “Sokaktaki arkadaşlarımız için de kapınızın önüne bir kap su ve bir kap mama bırakır mısınız?” çağrısı yapıyor. 

Etiketler :