En sportif versiyon Yeni Amarok Canyon satışa sunuldu

En sportif versiyon Yeni Amarok Canyon satışa sunuldu

2018 Uluslararası Yılın Pick-Up’ı (IPUA 2018) seçilen Amarok’un performansıyla olduğu kadar dikkat çekici görüntüsüyle de fark yaratan versiyonu Yeni Amarok Canyon, 174 bin TL’den başlayan fiyatlarla veya 20 bin TL’ye 12 ay yüzde “0”’dan başlayan kredi faiz fırsatıyla satın alınabiliyor.

Volkswagen Ticari Araç’ın pick-up sınıfındaki iddialı modeli Amarok’un en sportif versiyonu olan Yeni Amarok Canyon pazara sunuldu. Sahip olduğu sıra dışı donanım ve aksesuar özellikleriyle fark yaratan Yeni Amarok Canyon hem iç, hem de dış tasarımındaki yeniliklerle dikkat çekiyor.

Amarok Canyon’da dış tasarımında ilk planda göze çarpan yenilikler arasında sportif çamurluklar, Bi-Xenon farlar ve LED gündüz sürüş farları, çift krom şeritli ön ızgara, karartılmış arka farlar, krom çerçeveli ön sis farları, mat siyah sportif bar ve basamaksız mat siyah yan barlar, 17 inç “Aragua” alüminyum alaşımlı jantlar ve Canyon’a özel bal turuncu renk seçeneği yer alıyor.

Yeni Amarok Canyon’da dikkat çeken bir diğer özellik, sınıfında yalnızca Amarok’ta bulunan Volkswagen V6 motoru. Amarok Canyon’da sunulan 3 litre hacimli turbo dizel V6 motor, 204 PS güç üretirken 500 Nm tork sağlıyor. Amarok Canyon böylece, hem asfalt hem de off-road koşullarında yüksek performans, düşük yakıt tüketimi ve yüksek çekiş gücü sağlıyor. 

4MOTION sürekli 4 çeker sistemine sahip otomatik şanzıman, Yeni Amarok Canyon’da standart olarak sunuluyor. Yüksek hızlarda ekonomi sağlayan 8. vitesi, devir düşürerek hem yakıt tüketimini hem de kabin içine gelen sesi azaltıyor. 8 ileri otomatik vites ile 100 km’de 7,7 litre birleşik yakıt tüketimi gerçekleşiyor.

Amarok Canyon’un iç kısmında da; “Canyon” koltuk kumaşı, turuncu dikişli multifonksiyonel direksiyon, vites topuzu ve emniyet kemeri, paslanmaz çelik gaz ve fren pedalı, klimatronik klima, ön park sensörü, 6.33 inç renkli dokunmatik ekran Composition Media radyo, App-Connect, sesli kontrol, sürücü ve ön yolcu koltuğunda bel desteği, renkli yol bilgisayarı, ısıtmalı sürücü ve yolcu koltukları, ısıtmalı silecek başlıkları gibi sportif detaylar ve konfor öğeleri standart olarak sunuluyor.

FİYATI

Yeni Amarok Canyon 174 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve Volkswagen Doğuş Finans (VDF)  işbirliği ile uygulanan özel faiz kampanyası kapsamında, 20 bin TL’ye 12 ay yüzde “0”’dan başlayan cazip faiz oranlarıyla satın alınabiliyor.

Etiketler :